Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Кой ще има собсвен макет? Ако нямате до момента - защо, какво ви спира?

<< < (6/7) > >>

EMPEROR:
Айде да спрете и двамата, защото започва да ми писва, а и не само на мен...
Ако имате лична кавга - ползвайте лични, мейли, телефони или си уреждайте срещи на живо!

pach:
Защо ни спрягаш двамата Лъчо?
Аз изказах моето мнение - какво съм виновен , че някой върви след мен от тема в тема и цапа с идиотизмите си и "конструктивните" мнения?
Аз дори съм си заключил ЛС към този потребител , но отърване няма и не съм аз виновен ,че да ме сппрягаш в неговата група!

piko1:
Dispatcher: Мнението е изтрито за неспазване на т.1.4 от правилата на Форума. Това да се счита за последно предупреждение!!!

staff123:
Досега не съм имал макет поради простата причина, че се занимавам с това хоби едва от около 2 години. Имам страхотен мерак, но стигнах само до плана - http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,753.45.html
Свободното ми време се съкрати, почти напълно бях зарязал хобито за няколко месеца.А и пак се дочуват някакви проблеми относно мястото за макета. Но напоследък съм доста мотивиран и може би в скоро време ще задвижа нещата.

Пожелавам успех на всички.
 :) :good:

Dare_Devil:
Макет ще правя. Кога - един Бог знае. засега проблем са ми и парите и мястото и времето. Мислех си за модулен макет, който да разглобявам и прибирам когато не се ползва, но не се виждам как капнал след работа сглобявам модули поне половин час, за да мога да пусна влаците. По-скоро май ще се спра на варианта за "рафтов" макет - постоянно монтиран тесен макет по стената на стаята, който като реша да се местя в друга квартира да ми е лесно да демонтирам и пренеса.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия