Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Фирми производители на дървета, храсти и баластра...

<< < (2/3) > >>

pach:
Сапуна има вероятност да се разпени при разбъркването  :pleasantry:
Ми де да помня защо ...аз знам тази технология с омекотител ...така или иначе е двете (сапуна и омекотителя) имат за цел да премахнат повърхностното напрежение на водатя в лепилото и то се разлива перфектно между "чакъла" и  траверсите.Обаче омекотителя мирише мнооооого по гот ! ;) :on_the_quiet:
 ;D

pach:
Хаха , сега се сещам защо може да ти е "позеленяла" баластрата - в сапуна има миещи препарати от типа на соди , кисели продукти и т.н. та те може да са "окислили" мръсотията по "чакъла" и от това да идва този резултат ...Едно е сигурно - няма да мухляса щото са изтрепали всичкото бацил (подобно на доместос) като ядрен взрив и поне на биологична основа плесените и мухъла са отложени докато не мутират съответните бактерии... :prankster:
 :lol: :lol: :lol:

Ivo Nedkov:
Някой поръчвал ли е дръвчета от каталога на "VM Trees" който се намира в горната част на форума?
Ако има такива, моля да споделят мнението си за качеството и изработката.

RUMEN69:
Здравей ...
Аз съм производителя на дръвчетата които бяха поместени в сайта, но за съжаление вече не са.
Предлагам ти обаче по-добър вариянт - да ми посетиш сайта: www.compassmodels.com

Казвам се Румен Василев, от Варна
0887406147 или 052331558

pach:
 :blink: :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия