Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Помоооощ!
Vlado:
Шегата настрана, ама наистина ще взимам човечета и то скоро. Лошото е, че все съм много специален и избрах разни по-така комплекти по 6 бройки, дето излизат по-скъпи. Ама нейсе!
;D
eurostar:
На мене ми липсва бира-скарата на Вакарел. Страхотни кебапчета правят. Може би трябва да помислиш за това, Влади. Ресторант с няколко чадърчета дават цвят и свежест на една гара.
Иначе аз от икономии си купих един сет със 60 неоцветени човечета на Faller и сега само като си помисля какво ме чака докато ги оцветя... не е работа. Може би е по-добре човек да дава малко по-малко пари за по-скъпи, но готови неща.
Vlado:
Аз пък съжалявам, че не направих точно копие на някоя жп гара, а тоя сбироток дето е сега. То нищо няма общо с действителността. А иначе всяка една сграда отговаря на истинска такава, но сложени заедно се едно... нищо, няма никаква връзка с реалността. А бира - скара няма как да се сложи, защото няма къде. :-\
toniemi:
--- Цитат на: Vlado link=topic=188.msg1227#msg1227 date=1200580351 ---Аз пък съжалявам, че не направих точно копие на някоя жп гара, а тоя сбироток дето е сега. То нищо няма общо с действителността. А иначе всяка една сграда отговаря на истинска такава, но сложени заедно се едно... нищо, няма никаква връзка с реалността. А бира - скара няма как да се сложи, защото няма къде. :-\
--- Край на цитат ---
Все ще намериш място за едно кебапче.Опитах да сложа една усмивчица,но не ми ги качва,дали е при мен проблема?
Vlado:
Те ги те на пенсиксите. Я как кротко са седнали на слънце и чакат влака:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия