Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

EA 3000 Bulmarket ex DSB

<< < (3/6) > >>

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: zazo link=topic=1880.msg28853#msg28853 date=1254128554 ---По-скоро има прототип, но дали ще бъде пуснат в продажба и колко бройки, още не е ясно. Явно ще трябва да се дебне.

--- Край на цитат ---
Дано - от сега го виждам като номер 46 002

zazo:
Да видим, че последното румънско приключение си излезе бая соленичко.

KRAKOMOBILA:
Ами да се надяваме, че цената на този модел ще е приемлива - но определно качеството на прототипа доста радва. И в крайна сметка - ако няма да го произвеждат - да го пратят на Тони да отлее 200-300 бройки и така.  ;D

TheJackal:
Ако има и мегдан да стане и в ТТ 1:120, първи съм! На ли е електровоз - крастаааааааааааа!!! :good:

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=1880.msg28850#msg28850 date=1254117405 ---Христо, не знам кой транслатор ползваш (или може би се самообучава в процеса на употреба) но и аз получавам превод индентичен с този на пикото...който се е опитал не само да преведе но и да го подреди правилно.Тоест той го е превел де...
Впрочем евала на датчанина, че се интересува от българският подвижен състав (друг е въпроса точно по какво си е паднал)!
Ето превода на моя транслатор от Гугъла...

--- Край на цитат ---

Ползвам си Гугъл транслатора(по-често от теб, предполагам, защото чрез него общувам в ибея, където пак чрез него стават такива недоразумения...  :blush2:), който забелязвам даже, че се влошава.Напоследък от родният ни език при превод на немски ми дава половината думи на английски.  :blink: Колкото до това кой е учил езици навремето и кой не е - и да съм имал усет към езици, в моето училище се учеше руски детайлно - знам го добре, смея да кажа, и повърхностно френски или немски.Просто когато станах 7 клас,(тогава си избираш "повърхностното" обучение на западен език  :)) нямаше учителка по английски и затова избрах немски(не че нещо съм научил, освен "ти си свиня", даже не знам как да го напиша  :blush2:).Извинение имам, но да си кажа правичката, зле съм с ученето на езици.То човек не може от всичко да разбира, в крайна сметка.  :victory:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия