Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

БДЖ вагони в НО

<< < (2/3) > >>

Gervasii:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1887.msg28942#msg28942 date=1254293129 ---

Ясене , за последните 2 седмици в Бея минаха 5 второкласни БДЖ вагона които 'паднаха' м/у 55 и 60 еврА (!) , аз успях по случайност да грабна само един на 38,50 , тази нощ пак една Оптима падна на 55 еврА(!) , при това и транспорт поне 15 евра , а и по банков път ЦКБ вдигнаха комисионна - 13 евра ;
така че вагон с БДЖ администрация под 140 лв тотал си жив късмет !!
Споделих с няколко души ,че за 2класните , извадени от Балкансет 2 стават убийствени търгове с по над 10 участника !!!!!! Това са можеби най-скъпите вагони в Бея , пич....

--- Край на цитат ---

то затова по-добре цял Балкан сет да си купиш.

zazo:
Изобщо ми прави впечатление, че някакви неща се продават около и по-скъпо, отколко човек може да си ги намери нови.  :swoon:

Дет викат братята хамериканци "Thanks, but no thanks". Явно лапнишараните са увеличили много.

Vlado:
Докато има купувачи, ще има и продавачи. Явно за някои Ибея е единственото място за покупки и това ги удовлетворява. Тъй че няма какво да се учудвате - търсенето определя предлагането - май основно правило в търговията (понеже не съм спец в тая област). Ние обаче имаме щастието да черпим вода от няколко извора и няма опасност да се излъжем. Щом цената някъде не ни харесва, просто не купуваме и избираме друг доставчик (продавач). Ей на това аз му викам изгодна позиция! :)

XRISTO:
Хм, балкан сет да са най-скъпи...  :no: Това ми намирисва на наддаване с комшии(гърци,румънци,турци) и/или сънародници и така се самопрецакваме.Тоест, тъпчем гушките на немците.  :spiteful:

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1887.msg29019#msg29019 date=1254337652 ---Хм, балкан сет да са най-скъпи...  :no: Това ми намирисва на наддаване с комшии(гърци,румънци,турци) и/или сънародници и така се самопрецакваме.Тоест, тъпчем гушките на немците.  :spiteful:

--- Край на цитат ---
Според думите на Адри , той е единтственият който снабдява комшиите с техните вагони.Разформирова Балкан сетове и за всяка страна пътуват съответните вагони,а у нас си остават БДЖ-ейските.
Високата цена според мен става от това ,че са произведени малко бройки , а сега търсенето им вече е по-голямо.
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия