Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета в НО на Иво Недков

<< < (23/72) > >>

Ivo Nedkov:
Ей, най сетне се намери някой да напише коментар за моя макет!!!
Тия дни ми дойде вдъхновение и здравата работих: трева садя, баластра насипвам...
И очаквах някой нещо да изкоментира, ама не...
Иначе на мен си ми харесва това което се получава.  :yes:
Като приключа с тревата и баластрата, продължавам с оформянето на планината.
Трябва и дръвчета и борчета да си купя...

i_deck, баластрата я купих от магазин за рибки.
Оригиналната баластра за макети се поръчва от "Конрад" или се купува от "Малкия ЦУМ" примерно.
В форума има отделна тема за баластирането - погледни я...

i_deck:
Аз си бях купувал чакъл от магазин за рибки, обаче се оказа доста едър. А си взех най-дрбния който имаха. Темата за баластиране съм я прехвърлил. Търся подобни материяли, които да стават за баласт, че купешкия е доста скъп. А и тука няма магазини от където да се купи, освен Конрад. Сега си търся каменно брашно да видя дали ще стане с него. 

mgirginov:

--- Цитат на: bategojko link=topic=1889.msg36616#msg36616 date=1266777397 ---Ей, най сетне се намери някой да напише коментар за моя макет!!!

--- Край на цитат ---
Иве, липсата на коментари не означава липса на интерес :yes:. Сигурен съм, че всички са съпричастни с твоите "мигове", които споделяш :hi:. Чакаме продължение :good:. И донеси нещо да караме в събота :locomotive: :yahoo

Жоро:

--- Цитат на: i_deck link=topic=1889.msg36622#msg36622 date=1266780642 ---... А и тука няма магазини от където да се купи
--- Край на цитат ---
А тоя чакъл за бастиране при мен за какво мислите е?

toniemi:

--- Цитат на: Жоро link=topic=1889.msg36624#msg36624 date=1266780902 ---
--- Цитат на: i_deck link=topic=1889.msg36622#msg36622 date=1266780642 ---... А и тука няма магазини от където да се купи
--- Край на цитат ---
А тоя чакъл за бастиране при мен за какво мислите е?

--- Край на цитат ---
Вари се до омекване,посолява се на вкус и се сервира гарниран с зелени продукти на НОХ по избор. :lol: :lol: :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия