Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Арестувани жп любители
pavel75:
Днес ходих до Ilfil и той ми спомена, че сутринта по Нова Телевизия са излъчили за жп любители отишли да снимат на гарата да си правят макет и били арестувани.
Да не е някой от нас?
bdz43r:
Това се казва развален телефон.
По някое време ще пуснат на сайта на НТВ запис от предаването.
Като цяло става дума, че хората снимат влакове, а транспортна полиция а служителите понякога създават проблеми на снимащите.
pach:
Миналата година искахме (и снимахме) с Ники и в София, и на Пловдив (ама там малко по-тайно , че за Пловдивската транспортна не се чуват хубави неща ,таааа... ;)) и тогава явно запознат с проблема (и навярно от администрацията на БДЖ) ни каза , че не е забранено да се снима ,но трябвало преди това писмено да се заявело в транспортна полиция (!!!)...абе тъпни и бюрократщина явно...
Така че ,добре е да се напреви нещо като това по НТВ...
:yes:
Adrian:
Аз се притесних с Pach да не е станало нещо , че той лесно се пали - но го виждам жив и здрав ! :drinks:
pach:
Добре , ще го кажа само един път!
Докато бях в пъти по-активен в този форум, някои приятели усещаха липсата ми (в редките моменти когато имаше такава :spiteful:) ,други (не)приятели ме атакуваха във всяка тема, че им било писнало от мойте постове , дето не ги четяли а трети ...трети само се чудеха кого да подкокоросат за да си правят сеир.
Та първите вече се виждаме, чуваме и пишем, но по друг начин, вторите (временно явно) мирясаха , но какво да правя с тези третите (дето не съм сигурен и как да ги нарека) та на всяка тема , "ни в клин , ни в ръкав" слагат моето име или аватар, с повод и без повод.
(Ако искат да изпитат моето търпение да си кажат - има и други начини да им покажа своето отношение към тях.)
Ако нещо им се създават комплекси или си попълват липси във възпитанието - крайно време е да престанат - тук не е детската градина.
Тук е форум (който може да се похвали с един единствен наказан с бан за сега и то заради друг) така че крайно време е да избият комплексите си и да спрат да спрягат моето име за щяло и нещяло.
:(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия