Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Дръвчета
gzo:
--- Цитат на: rmladenov link=topic=1907.msg84652#msg84652 date=1355403814 ---За клончетата и стъблото е ясно - използва се проводник, но проблемът, който аз срещам е озеленяването - и на иглолистни и на широколистни дръвчета. Какъв материал се използва за корона на дръвчетата. Аз лично предпочитам да е нещо подръчно, а не разни готови смески от woodland scenic примерно.
--- Край на цитат ---
Това сентенция ли е или задаваш въпрос ?
Ако е второто може да пробваш с финни трици от гатер. По-подръчно от това няма.
zazo:
Тука отдавна никой не е писал. От ентусиазъм след срещата в Пловдив, реших да възобновя опитите си за правене на дървета. Този път май сефте резултата е задоволителен.
bdz43r:
Направо си е отличен.
Каква е технологията? Изглежда като да е с естествено клонче.
zazo:
Да с естествено клонче е от някакъв храст. За Н0 е по-подходящ като пропорции, а това съм го правил като за ТТ, 6 см. е високо. Пръскам го с тъмна боя и мат лак. После слагам едни влакна от материал за филтър за аквариуми там където искам да са листата. Пръскам с лака и ръся с листа, пръскам пак, пак листа и така 3-4 пъти. После малко подкастрям тук там и това е.
Heksi:
А какво представляват тези влакна от филтър за аквариум и евентуално може ли да се заменят с нещо подобно? Иначе дръвчетата са станали просто перфектно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия