Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Роко - Пико въпрос???

<< < (2/4) > >>

G_GROZ:
Не знам защо ще ги поръчваш, като в малкия ЦУМ ги има всички видове релси на ПИКО. На цена от каталога. Писах по този въпрос в друг пост. Обърни внимание на сетовете от релси и стрелки. Излиза много по евтино. Ако ги поръчаш там ще ти направят и 10% отстъпка от каталожната цена. И нещо друго. Ако използваш захранващия елемент който се щраква към релсите на ПИКО/тази джаджа към която закачаш кабела за релсите/ трябва да е без кондензатор,а ако има такъв трябва да се разпои. Джаджата също се продава и я има там.

pach:
Релсов материал на Пико се продава не само в малкият ЦУМ ,  но и при Жоро.
Каталожната цена която показва Тихомир, вече не е актуална, за справка виж западните сайтове - с изключение на Конрад , всички свалиха цените с десетина процента минимум.Но пък Конрад единствено дава кредит (на изплащане) за своите клубни членове.

Der Hetzer:
Относно релсите на Пико - аз лично съм се спрял на тях и съм струпал почти цялото количество, което ми е необходимо. Преди време Начо ми спомена, че без да иска забравил една релса на Пико есента на балкона и я открил чак през пролетта след като се стопил снега... И най-важното - НЯМАЛО НИКАКВА, АМА СЪВСЕМ НИКАКВА РЪЖДА!!! Това е един доста основен момент, имайки предвид че някой ден макета ми ще бъде преместен на относително влажно място (в смисъл много близо до морето, а там изпарения, сол...)

Иначе Шинохара и Тилиг сигурно са по-добри, но мене Пико ме устройват идеално.

И още нещо - имай предвид че има 2 вида релси Пико - старите П-профил, които са от ламарина и са много зле и новите Т-профил Пико А глайс.  :hi:

Galactica87:
дам за двата вида знам.Пико Т профилните имам предвид.Само не знам дали пико предлага депо,  защото не видях в каталога такова нещо!

Der Hetzer:
Ей го е: http://piko.de/produkt_db/check.php?page=detail&grand_id=5&parent_id=1&child_id=3&id=61823

Струва само 20 лева и е предвидено ако искаш да бъде и преходно (с врати от двата края) - въпрос на предпочитание.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия