ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на SANDO

(1/4) > >>

SANDO:
Здравейте съмишленици .Аз съм на 35г от София -за първи път в къщи затрака влак когато бях на 3г и от тогава съчмите в главата се разпиляха.  
Сериозно се занимавам с влакове от 86г -бях се ориантирал в  НО липсата на стока в Млад Техник ме преобърна рязко към ТТ .
Два пъти съм се захващал с изработването на макети но все нещо не се получаваше.Преместване от едно жилище в друго.....
развод.....все неща от живота-завършването на макет невъзможно.От 12г.живея с истинска съпруга и майка на трите ни дъщери и нещата
потръгнаха-влаковете излезнаха от кутйте.Не веднъж съм получавал подаръци от Силвето вагонче локомотивче гаричка и тн.Сигурно се
досетихте кой съм?Аз сам онзи дето донесъх два модула в ТТ на сбирка миналата есен.Регистрирах се толкова късно във форума поради
сериозни проблеми с компа.По професия съм техник гражданско строителство.
Много се радвам че съм срет вас и мога да общувам със съмишленци.

zazo:
А добре дошъл. Тия двата модула бяха голям фурор.

Adrian:
Добредошъл ,
имах спомен ,че ст дума и за челна гара ? - любопитен съм ? Като видях качеството на другите ти модули очаквам много ;)

toniemi:
 :drinks: :drinks: :drinks:

SANDO:
Гарата не е челна а транзитна.Може би си останал с такова впечетление.Просто е по дълга.Ще се опитам в скоро време да я покажа на снимки а защо не и на живо.Око да види ръка да пипне...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия