Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Списание "Modelleisenbahner"
XRISTO:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1928.msg30007#msg30007 date=1255934471 ---Изобщо не знам защо се качват неща по такива малоумни сървъри... :fool:
--- Край на цитат ---
Защото нямам намерение да се ръся някъде за платено дисково пространство.А ти ако знаеш нещо по-добро(без кинти, естествено) - сподели и ще кача веднага на въпросното място. :good:
CaLLlo:
Това обратно броене е голяма досада, първия път почва от 20 s, после от 40 s, нататък от 600s, после 1600 s, което си е вече половин час висене, но ... както за всичко друго, така и за това има лек - изтриваш си куките и почваш пак от 20 ...
pach:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1928.msg30007#msg30007 date=1255934471 ---Теглят се с яка клизма... Не ти мърдат часове губене на време.. Изобщо не знам защо се качват неща по такива малоумни сървъри... :fool:
.
Иначе за тегленето... Щракаш на линка и ти излиза страницата, където е качен архива... Превърташ рекламите и стигаш до долната част, където има два прозореца - за безплатен и платен трафик.. Четете вляво за безплатния /освен ако нямате желание да кихате яко зелено на разни тарикати/ - какви ограничения и скорости имате. Най-долу щракате на Download Now и след презареждане на страницата ще ви даде след колко секунди линкът ще е достатъпен.. За първия архив е 30 сек., ама след това расте в геометрична прогресия! Като се появи отново бутона за сваляне /след отброяване на времето/, щракате пак на него и сваляте през браузъра. Не може да теглите и два архива едновременно.. Така че ще ви трябва волско търпение и много излишно време...
--- Край на цитат ---
:hi: :hi: :hi:
Аз явно губя търпение и за това не се оправих!
Best Ripper:
Най-елементарното е да дадеш сървър от себе си... Докато си с включен компютър в нета, можеш спокойно да го подаваш. Само зависи колко време ти работи компютърът и какъв ти е нетът...
pach:
Няма проблем - свалим съм доста голяма част от руските сървъри и съм доволен!
:yes: ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия