Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Списание "MIBA"

<< < (10/15) > >>

XRISTO:
Извинявам се, че снощи не направих торента, но при влизането ми в "Моделдепо" се оказа, че има всичките броеве от 1980 година, освен осми, а аз имах само трети и четвърти.  :no: Реших да ги "дръпна", което със създаването на рар ми отне цялата вечер, че даже за последната процедура си оставих компютъра включен, защото щеше да стане готово към 3.00 през нощта.Довечера първата ми работа е създаването на торента и тук ще сложа торента.На вниманието на pavel75 - пиши на лична, щом "захапеш" торента, за да знам да си оставя лаптопа включен и следващата нощ.  :hi:

pavel75:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1936.msg41402#msg41402 date=1274156532 ---......На вниманието на pavel75 - пиши на лична, щом "захапеш" торента, за да знам да си оставя лаптопа включен и следващата нощ.  :hi:

--- Край на цитат ---

ок

XRISTO:
Успях да го кача в арената:
http://free.arenabg.com/torrents.php?search=Der+Modelleisenbahner&category=35&active=0

pavel75:
Благодарение на ХРИСТО от Ловеч в директория "Списание Der Modelleisenbahner" са качени списанията. За удобство в главната директория има rar файл със същото име за по-лесно дърпане.

Лек ден на всички!

pach:
И основните благодарности са за Павката  все пак!!! :hi:
Че е така любезен и запален по хобито , за да предоставя възможност всеки стар и нов моделист да се възползва от тези "екстри"!!!
Благодарим Павка!
 :hi: :hi: :hi: :clapping: :clapping: :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия