Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Нова загадка
pach:
--- Цитат на: fyut link=topic=1425.msg23754#msg23754 date=1240557939 --- :) Отговор на въпрос 3 и 4. Сниманое в Столцата на 22.08.1982 г. Толкова от мен! :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
--- Край на цитат ---
Тогава е отпечатан вестника бре!!
Всъщност може е да е 12 часа по-рано , защото тези ги печатаха след 18 часа на предишният ден , към 24 часа вече тръгваха към страната , и на сутринта ги продаваха...
Съдейки по къщита отзад , може би в района на Подуене разпределителна (ако е в София) , за останалото ще се чудя още :read: :read: :read:
трябва и снимката да огледам (не че аз съм спеца , дето ще познае машината... :blush2:)
pach:
Ама мнооооого ми е гот , като излезна от снимката , да се окаже че и от форума ме няма!!! :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
novobranec:
Ми що се самоизхвърляш бе, Пламене? При мене такъв проблем няма, даже напротив - като влеза веднъж в тоя форум и няма излизане! Щото ми е интересно.
Сашо, то е ясно, че тая снимка не е от вестника - просто немаше такова качество тогава. Даже и като почнаха да го въртят на офсета на 7-и километър. Всъщност това не е толкова важно - може отдолу оригиналната снимка да е същата, но с по-лошо качество. Не това ме интересува, а друго. Защо ми се струва, че табелата на кабината отстрани е като релклама на "Мартини"? Поне на мене тая форма на това ми прилича!
fyut:
[Тогава е отпечатан вестника бре!!
Цитираният вестник е издаден една година по -късно, от указаната от мен дата!!! ;D
zazo:
Сашо малко ви будалка тука, ама айде няма да го издавам :angel:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия