Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Нова загадка

<< < (6/28) > >>

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=1425.msg23756#msg23756 date=1240558472 ---
Съдейки по къщита отзад , може би в района на Подуене разпределителна (ако е в София) , за останалото ще се чудя още  :read: :read: :read:
трябва и снимката да огледам (не че аз съм спеца , дето ще познае машината... :blush2:)

--- Край на цитат ---

Не съм твърдял нещо по - различно...
А все пак мястото на снимката не уцелих ли ?
То от там се замислих , какво ще прави там тоз локомотив с перила ( ;)) и се сетих за разказите на очевидеец за тези снимки (на филма де)!

Всъщност Владо ти назовава (то и аз на лична) и локомотива , що  да не сме познали...
 :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

CaLLlo:
Сорри, забравих да кажа, че първият познал е Пламен:

--- Цитат ---(Без заглавие)
« Изпратени до: CaLLlo -: 24 Април 2009, 13:27:42 » Цитат Отговор Премахни   

--------------------------------------------------------------------------------
Здрасти!
За малко пак да ти изгоря загадката!!!

1. Кой е тоя локомотив, или поне коя серия е? трябва да е 01.23
2. Каква е горната емблема отстрани на кабината? откъде да знам на Гулаг как са изглеждали съветските емблеми
3. Кога горе-долу е снимано? - тия дни , може би във сряда но най-рано миналият четвъртък...
4. Къде е снимано?- доколкото знам в райна на вакарел са снимките , но пък там май няма толкоз наблизо къщи , така че може би на път (или на връщане от там).

...какво познах и какво обърках?
Поздрави!!!

--- Край на цитат ---

Точки 2 и 4 и аз не ги знам, чакам авторът да си признае лично и ше ви светна моменталически.

CaLLlo:

Ето ви я и шаренка, вижте и коментарите от линка!:

http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?album=lastupby&cat=0&pos=5&uid=68

CaLLlo:

М 1 : ??     

ivo:
:) М 1:120 Tillig ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия