Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Нова загадка
Gervasii:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1425.msg27146#msg27146 date=1248876505 ---Честито на печелившите! :good:
На останалите предлагам да удавим мъката в две мастики и три бири, а Зазе :girl_drink:
--- Край на цитат ---
пълна подкрепа като хобито закъса - пещерката пичели :drinks:
zazo:
Смехувате се вие драги ми смехурковци и загадки разчепквате, но аз смело мога да заявя, че "рецептата" работи безотказно. Сам се превръщаш в загадка след изпълнението й. :wacko: :lol: :on_the_quiet:
pach:
Лелееееее,Зазик Шашликдзе тъкмо поправим дисциплината , вземе някой като теб и обърка рецептата!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Както виждам макар и в ТТ , има локомотиви, западни моделисти и фотографи които уважават този мащаб! Някой са се ориентирали в правилната посока ------>
"ТТ - идеалният мащаб!"
CaLLlo:
Гледам, отскоро хубавите големи снимки на Jens Braun на сайта http://www.modellbahnmanufaktur-crottendorf.de/ са ги спрели, но някой ден ще им уврат главите щото ще разберат, че всъщност "снимката продава модела", та си мисля че скоро ще ги пуснат отново, а дотогава ето ви друг линк с неговите снимки от същия сайт:
http://www.modellbahnwelt24.de/index.php?seite=2&k=104&JTLSHOP2=e06201d5ae3d1893226889b0b5c01401
:good:
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1425.msg23836#msg23836 date=1240577461 ---Сорри, забравих да кажа, че първият познал е Пламен:
--- Цитат ---(Без заглавие)
« Изпратени до: CaLLlo -: 24 Април 2009, 13:27:42 » Цитат Отговор Премахни
--------------------------------------------------------------------------------
Здрасти!
За малко пак да ти изгоря загадката!!!
1. Кой е тоя локомотив, или поне коя серия е? трябва да е 01.23
2. Каква е горната емблема отстрани на кабината? откъде да знам на Гулаг как са изглеждали съветските емблеми
3. Кога горе-долу е снимано? - тия дни , може би във сряда но най-рано миналият четвъртък...
4. Къде е снимано?- доколкото знам в райна на вакарел са снимките , но пък там май няма толкоз наблизо къщи , така че може би на път (или на връщане от там).
...какво познах и какво обърках?
Поздрави!!!
--- Край на цитат ---
Точки 2 и 4 и аз не ги знам, чакам авторът да си признае лично и ше ви светна моменталически.
--- Край на цитат ---
Връщам малко назад темата. Снимката е правена на входния на гара Вакарел страна Чукурово.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия