Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"Конрад" проблем

<< < (5/9) > >>

mill:

--- Цитат на: GG1 link=topic=196.msg1319#msg1319 date=1201282963 ---Ами ако го нямаше и Conrad! >:(

--- Край на цитат ---
Никой мисля тука не оспорва самия магазин Конрад, а персонала в него.Магазина с този богат каталог си е супер.Но ганьовщината -дразни. :-\

Жоро:

--- Цитат на: GG1 link=topic=196.msg1319#msg1319 date=1201282963 ---Ами ако го нямаше и Conrad! >:(

--- Край на цитат ---
Калояне, как мислиш сме попълвали колекции си, преди Конрад да започне да продава освен електроника и влакове? И какво може да предложи на човек събиращ в епоха различна от IV и V DB? Вярно разнообразието от фирми и мащаби е голямо, но за някой, който се интересува от I-ва епоха например, Конрад не представлява никакъв интерес. Правилно пишат колегите от форума, персоналът няма познания, това е също като да си купи човек парфюмерия в Метро или Била. Там се предлага масова стока, неизискваща консултация. И в Конрад е същото, персоналът е обучен да продава електронни елементи, инструменти и уреди. Сигурен съм, че влаковете са им последна грижа. Повярвайте ми, изисква се много, ама наистина мнооого време да се обучи персонал, който да е в помощ на клиента, а и на себе си.
А и преди Конрад да изгрее на нашия пазар, моята и тези на моите връстници колекции не остъпваха в подвижния състав на асортимента му. Който има силна страст към хобито, намира и начин да я задоволява.

XRISTO:
В моят град единственият начин (поне който аз си спомням) беше от магазина "млад техник"-имаше стартови сетове,сгради(главно гари) и захранващи трансформатори "пико".Такъв кеф беше да си купувам сетове и сгради,като обожавах да сглабям гарите.Даже имаше модели на самолети и хеликоптери - и тях обичах да купувам и то главно за да ги сглобя - после губех интерес към тях.  Е-е-е-е-ехххх.....спомени....

mill:

--- Цитат на: Жоро link=topic=196.msg1321#msg1321 date=1201288187 ---

--- Край на цитат ---
Калояне, как мислиш сме попълвали колекции си, преди Конрад да започне да продава освен електроника и влакове? И какво може да предложи на човек събиращ в епоха различна от IV и V DB? Вярно разнообразието от фирми и мащаби е голямо, но за някой, който се интересува от I-ва епоха например, Конрад не представлява никакъв интерес. Правилно пишат колегите от форума, персоналът няма познания, това е също като да си купи човек парфюмерия в Метро или Била. Там се предлага масова стока, неизискваща консултация. И в Конрад е същото, персоналът е обучен да продава електронни елементи, инструменти и уреди. Сигурен съм, че влаковете са им последна грижа. Повярвайте ми, изисква се много, ама наистина мнооого време да се обучи персонал, който да е в помощ на клиента, а и на себе си.
А и преди Конрад да изгрее на нашия пазар, моята и тези на моите връстници колекции не остъпваха в подвижния състав на асортимента му. Който има силна страст към хобито, намира и начин да я задоволява.

--- Край на цитат ---
Жоре,ако online каталога на Hobby е актуален ,тези които не сме от София си мисля,че по често ще се чуваме ;)

XRISTO:
Днес е денят Х! Преди малко ми пратиха SMS от "Еконт" че имам пратка!И пак са точни дето се вика за беля-оказа се ,че след малко ще ходя на Плевен и тъкмо мислех да се обадя на Конрад да не пращат нищо по куриер,защото ще си взема нещата на ръка.Е,какво са някакви си 6 лева повече в името на хобито,все пак...Дълго ще отсъствам - поне 1 седмица сигурно,защото аз си сглабям макетите бавно,че да ми доставя по-дълго време удоволствие.Нещо като секса. ;D
Хайде , до скоро и желая и на вас подобни радостни моменти!

Между другото се оказа че в комплекта няма лепило.Дали мога да ползвам канаконлит?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия