Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"Конрад" проблем

<< < (7/9) > >>

mobi:
Еххххх този магазин "Джони ленд"! Само приятни спомени навява  :) Като погледна вагоните и локомотива, които купих при първото ми посещение там се сещам, че изхарчих всичките си пари с огромен кеф  :) Добре, че си бях взел билет за влака предварително  ;) Жалко е, че го няма вече :(

tabakoff:

--- Цитат на: xpp1969 link=topic=196.msg1324#msg1324 date=1201331723 ---
Нещо като секса. ;D
--- Край на цитат ---
Недей да сравняваш секса с хобито ... сексът може да почака. ;D

EMPEROR:
Ахахахахахахахахахахахаха е не не ... кога проходи, кога зе по жени да ходи  ;D ;D ;D

Vlado:
Една добра новина за поръчващите през "Конрад"!
Вече поръчки ще се пускат в края на ВСЯКА седмица. Това се прави с цел да се преустанови прекаленото забавяне на всяка една доставка, като срокът за пътуване ще е НЕ повече от две седмици. Добре звучи, а! Дано е истина!
:)

br185:

--- Цитат на: Vlado link=topic=196.msg5080#msg5080 date=1210619059 ---Една добра новина за поръчващите през "Конрад"!
Вече поръчки ще се пускат в края на ВСЯКА седмица. Това се прави с цел да се преустанови прекаленото забавяне на всяка една доставка, като срокът за пътуване ще е НЕ повече от две седмици. Добре звучи, а! Дано е истина!
:)

--- Край на цитат ---
Ако е истина това е една наистина добра новина, че аз тъкмо се канех към края на този или началото на следващия месец да правя поредната си поръчка. Само ако може едно разяснение. Информацията ти само за "Конрад"-а в София ли е или си важи по принцип за магазините в цялата страна?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия