Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
БДЖ 46та серия
liro4605:
Е те точно тя е де ! :yes: :yes: :yes:
Timerlane:
Малко информация:
- Преди известно време бях изпратил писмо до Amintiri Feroviare относно 46-та серия. По-конкретно дали ще бъде произвеждана отново и горе-долу след колко време, ако отговора е "да".
За голяма моя изненада днес получих отговор. В писмото си те информират, че цитирам:
- "най-вероятно нова версия на български електрически локомотив ще бъде достъпен следващата година и ще има различен номер". Оставам под впечатлението, че под "различен номер" се има предвид, че ще бъде нов модел производство.
Ако някой от вас има ли допълнителна информация относно 46-та серия?
Знае ли някой откъде може да бъде закупен/поръчан модел?
gzo:
Това което аз долавям е, че ще се пуска нова 46-та с трети номер различен от досегашните 2
pach:
Ми то тук във форума е и представителя на въпросната фирма, ама що не ти отговаря... :scratch_ones_head:
BaHkaTa:
--- Цитат на: Timerlane link=topic=1976.msg81991#msg81991 date=1348424657 ---... писмо до Amintiri Feroviare относно 46-та серия....
... "най-вероятно нова версия на български електрически локомотив ще бъде достъпен следващата година и ще има различен номер"...
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: gzo link=topic=1976.msg81994#msg81994 date=1348430474 ---Това което аз долавям е, че ще се пуска нова 46-та с трети номер различен от досегашните 2
--- Край на цитат ---
Това което аз мога да кажа е че Българска 46-ца няма да бъде произведена повече от фирма АСМЕ както те самите заявиха. Това което е произведено бе обявено като лимитирана серия с което въпроса приключва. Очевидно има някаква грешка. Може би ще произведат 46-ци, но няма да са нашенски, ами румънски примерно с нови номера и ливрея.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия