Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Малкият "ЦУМ"
pach:
А това става за виц на седмицата... :haha: :haha: :haha:
Надявам се, че когато са идвали "изпълнителните директори"
(къде ли отидоха обикновенните регионални менажери :scratch_ones_head:)
въпросния "търговец" не е мляскал кифла с кисело мляко (пръскайки впрочем драгоценните си витрини)!!!
:lol: :lol: :lol:
Или не е гледал телевизия докато клиенти се опитват
да го разпитат за стоката му. А после навярно и не им се е разсърдил,
че нищо не са купили от него......опс пардон - те тия от ПИКО са му продавали май....
Колкото клиенти съм му пратил - толкова е отблъснал от магазина си.
Само двама бяха изключително доволни...щото се оказа,
че са обслужени задълбочено и любезно от ...една жена! :good:
В момента съм спрял, защото не искам да се излагам пред хората,
че някой си, е станал сутринта с лице към възгланицата...
Поне за стендови модели магазините в София са още 4-5,
както и за нашето хоби има достатъчно, както и алтернативи, за да не се налагат такива излагации.
Да този "бизнес" (с "влакчетата") в България при 50 (+ още 50-тина) клиенти е изключително труден и откровенно,
не е за "всяко дърво"(и свирка), но не виждам и разбирам, защо трябва да се унижаваме,
че и да търпим особеностите в характерите на "ганьовеца или ганьовица зад щанда"!?!
Дали само защото хобито ни е слабо застъпено в страната? ... нали все пак нашите пари сме дошли да похарчим?!!!!
Добре, че вече сме в 21-век (поне в това отношение) и както казах,
има още десет различни алтернативи за задоволяване на нашите потребности!
kossis:
Аз да съм тактичен, а този да ми разказва играта в малкият ЦУМ. Защо ??? Отвън ще ме заговаря, а в магазина ще се гаври. Няма да стане.
Жената му е съпруга вероятно, и сина му работи понякога. Те са по любезни определено.
Адри и Тришльо имат общ бизнес -ок, но това не значи че Тришо ще се подиграва с мене или други клиенти ! Като има проблеми да си пие хапчета !
Ще отиде някое малко дете да разглежда и ще пипне витрините му. Ами после този може и карате да употреби ?! Това е магазин за пораснали деца, а не зверилник !
Може да не купя Локомотив за 600 лева от него, но някоя стрелка или вагон, пак е нещо. Защо ще съм длъжен да му търпя простотиите на този ?
Е за това си купих от нета на старо два Локомотива и ще си купя от нета и цял сет -цифров. При Тришло има само аналогови на цената на цифров.
Дошъл е при Тришо, ББорисов и Барак Обама след като е бил с Беър Грилс в голямото оцеляване да види дали ще оцелее при великият оцеляващ търгаш, а ББ да му пази страх :lol: Търгаши !
Нали темата е за това- да се даде мнение за конкретният магазин и обслужването в него.
Е магазина има стока, има какво да се купи и евтино секънд хенд и скъпо. Но Продавача бута маслото през комина директно - това е !
Gervasii:
Като Тихомир втори няма!! По-голям ******* няма, липса на елементарно възпитание и отношение към клиентите!!!! Моя приятелски съвет е да го отбягвате и да не купувате нищо от него. Нека всеки си направи извод за себе си!
kossis:
Адри, като имаш бизнес с Човекът, дай му приятелски съвет той да е по тактичен ако иска да печели клиенти. ако целта му е да ги гони -ок.
Щото утре ще ми потрябва примерно преход между новите и старите линии и вместо да отида при Т и да му дам 10 лева ще ровя в нета и ще си ги купя от там.
Ако ме разбираш какво искам да кажа.
Adrian:
ок , ще поговоря ! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия