Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Малкият "ЦУМ"
mitko0888:
pach,
нямам нищо против някой да си изказва мнението за каквото и да било. За това е форум. Само че едно е да изказваш мнение и да го подкрепиш с някакви факти, друго е да се жалваш как можело нов сет от магазина да е по-скъп от използван такъв, купен от вехтошарницата олх.
ПС. Сетих се за още по евтино място - на битака сигурно ще има преходни релси за стотинки.
kossis:
А при Тришо секънд хендса от кралските особи в Германия ли е вземан или от Хитлер след края на втората световна- личните му колекции ? Може пък шефа на Пико да си дава старите играчки на Тишко.
Просто за протокола да изясниме това Митко. :)
Специално цифровите сетове не са втора употреба, а цените са им много по добри в нета.
И между другото - точно ти Миро обърна моето мнение за Магазина и Тишо на мнение свързано с цените, асортимента и сравнение с нета. Аз говорех за Човека зад щанда !
А ти подкара какъв бил асортимента му и какви били цените там.
widowmaker:
Off-Topic:
--- Цитат на: kossis link=topic=198.msg102211#msg102211 date=1449758921 ---...Имайте в предвид...
--- Край на цитат ---
Два предлога (в пред вид) не идват ли малко множко?
Мисля, че и един е достатъчен, т.е. предвид и така е граматически правилно!
--- Цитат на: kossis link=topic=198.msg102223#msg102223 date=1449818554 ---...Луд е найстина...
--- Край на цитат ---
Това "найстина" превъзходна степен на някаква непозната дума "стина" ли е?
Т.е. стина, по-стина, най-стина, май нещо такова? Ама наистина никой не го
уважава тоя език тук...
За пълен и непълен член изобщо да не говорим, както и й при думи в множествено число,
просто няма такива!
(той) Езикът ни е най голямото ни богатство, така, че дайте да го уважаваме (него, езика)!
Тоест проверката за пълен и непълен член е много лесна, винаги можете да се проверите,
когато не сте сигурни в това, което пишете.
pach:
Митко, аз пък се сетих за едно още по-скъпо място в София за нашите модели - > Конрад... :yes: :drinks:
Не знам обаче дали тази година някоx е поръчал там, щото за каталога с моделни железници - нямат за новия сезон...
Поне до миналата седмица го "чакаха"...но силно се съмнявам, че ще го дочакаме.
То и вече не е Конрад, а "Щайнбергер" де...
ПП. Та поправка...местата в София БЯХА, на брой 5, за нашите модели!
:drinks: :drinks: :drinks:
kossis:
Добре, на ъгъла на Пиротска и Хр, Ботев има "Щайнбергер", значи ли това че там мога да си поръчам Влаци ?
Или нещо ги бъркам магазините.
Off-Topic:Граматика widowmaker да не ми търси повече грешките, щото има много и е безмислено признавам. Даже и Гугъл редактора не ме спасява на 100%. :yes:
Хубав /лош Българският ще си го ползвам цял живот ща или неща, за мое щастие или нещастие ! Ама и Енглиша не е за изхвърляне !
Разрешавам ти да ми оправяш грешките колега, ако имаш такива права и ако ти се занимава :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия