Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетчето на Иво или макета на тримата "близнака" (Васко , Иво и Спас) :-)
zazo:
Аз във възможностите на Иво не се съмнявам, но предлагам Сашо и Пламен да престанат с тая блиц викторина и да кажат е ли или не е.
CaLLlo:
--- Цитат на: pach link=topic=1989.msg32630#msg32630 date=1260784510 ---... Намерих линкове в мрежата и ги пуснах тук (също като теб впрочем), ...
--- Край на цитат ---
Само че аз ги намерих пръв ... в моя апарат ... и в тая връзка, не си спомням да съм те упълномощавал да ги публикуваш.
Намерил, намерил, запиши си ги там, но ти горе вече ги публикуваш, все още непубликувани снимки, или - "С чужда пита помен правиш"!
Не е редно ... и се явяваш наглец и крадец!
pach:
Ха, че ако не са за общо ползване, защо не ти е заключен албума, бре момче????
Линковете всеки може да ги изкара, само като сменя цифрите в края ишм...но ако е заключен албума, тогава просто няма да се виждат в мрежата.
Пуснах тук нещо което изкочи, никъде не е указано чии са, нито пари съм искал, нито съм написал че са мой.
Къде тук е наглоста!?!?!
Ето сега, след като изразяваш авторско право ( били в твоя фотоапарат) О`кей - вече е поне ясно чии са снимките ( и почти ясно при кого са снимани...може би).
Не е лошо все пак да си заключваш мрежово базираните албуми, след като не искаш да са достъпни по цял свят.
И не е лошо за напред , да се обясняват снимките които публикуваш, за да е ясно от самото начало и да не стават грешки.
А то сега - ти пусна някаква снимка , без НИКАКВО обяснение (включително че са твой)...
Аз пуснах още снимки, намерени в мрежата с коментари към тях...
И какво стана?
Ти си ангелче :angel:, атакувано от "нагъл крадец" :diablo:!!!
Не е лошо от време на време да слизаш от облаците на земята , и да постваш информация за нас простосмъртните ...а да, и непременно казвай за авторските си права, за да не бъдем принудени да се чудим , що не ти е заключен авторския имидж...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ПП.Така авторството ти достатъчно ясно ли е заявено (виж горният пост със снимките), или да ги изтрия напълно за твое удовлетворение!?
ППП....снимките са изтрити...
Vlado:
В крайна сметка тази снимка(и) от чий макет е? :blink:
KRAKOMOBILA:
Уффф - не мога да ви чета постовете вече, писна ми да разводнявате форума с тия тъпи караници като първолаци!
И въпрос по темата - Икаруса на снимката с 60-така на кой производител е и може ли по-детайлни снимки ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия