Ще прощавате за шегата, ама като ви гледам как се джавкате ежедневно ми е болно, и исках за малко поне да ви е отклоня вниманието от махленските клюки и караници. Защото красотата, смеха и любовта ще спасят тоя свят. Всичко друго е вятър....
А хобито ни е толкова красиво...., че просто няма друго такова 
Ей,да не си направил вече масата за твоя макет. :search:Въх,ша та "убия"ако е така,пък ние да не знаем.
Върза ме като пионерска връзка.Тъкмо щях да питам по кое трасе е минал този влак и опааа.....

Мите, времето си върви, остаряваме бързо, вече надгробни паметници ще взема да сънувам дет се вика, а аз няма дори де да пробвам моделите дето им монтирам декодери. Затова реших набързо да претворя челния опит на Жоро от едно време и си спретнах един полигон. Стана евтино, бързо, крия го зад гардероба като не ми трябва, когато ми притрябва с помоща на синчагата за има няма 2 мин сме готови за тестове. Освен стрелките друго не смятам да правя на този полигон.
Виж макета ще е друга песен, ама някога, когато би трябвало да имам отделна стая за въпросното съоръжение. Там нещата ще са в друга плоскост, и с друго качество. Но просто е грехота да нямам къде в момента да си връткам "екстрите"

Браво Любе...веселяк!!!
Не знам защо ама "квадратният" от "светата троица" най-ми лови окото!!!

Тука става въпрос за 3 различни поколения(някои междинни съм ги пропуснал целево). Но, стой та гледай, кога някой ден срещна внуците с прадядовците им! Все пак става въпрос все за токаджийски машини от целия минал век.