Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Първият локомотив на Rail Cargo Austria е вече в България

<< < (10/11) > >>

lubomir:
Да, прав си! Някъде в периода 2005-2008, третия пантгораф на тая машина(а вероятно и на другите машини от тая серия) е свален след като унгарците си "оправят" мрежата. Модела ми обаче е от годината на производството на оригинала, тъй че е нормално да е с 3 пантографа.  Не е проблем свалянето на третия пантограф от модела, за да го докарам до текущото състояние, но засега остава така.

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: lubomir link=topic=1998.msg31745#msg31745 date=1259089999 ---Да, прав си! Някъде в периода 2005-2008, третия пантгораф на тая машина(а вероятно и на другите машини от тая серия) е свален след като унгарците си "оправят" мрежата. Модела ми обаче е от годината на производството на оригинала, тъй че е нормално да е с 3 пантографа.  Не е проблем свалянето на третия пантограф от модела, за да го докарам до текущото състояние, но засега остава така.

--- Край на цитат ---
Да ама моделът ти е с новото лого на OBB. А пантографа е демонтиран преди поставянето на новото лого. И все пак - ако ти харесва така, не е никакъв проблем да си остане така. Просто го отчитам като факт - ако гониш реалност.  :)

lubomir:
Снимката е от 24 септември 2002(горе долу 1г след излизане от завода) :). Третия пантограф все още е на линия(Унгария не е с оправена мрежа), както и новото лого

А ето я и на 29 март 2003

Там има чувството че машините се пребоядисват всяка година. Освен това включително и преди 4-5м съм виждал машини в експлоатация(на влак)със старото S-образно лого и цветове, които би трябвало да са отпаднали вече.
А да упрекнеш Роко в недостоверност си е направо еретизъм(ако не е производствен дефект), по простата причина, че самите австрийци щяха да вдигнат шум по въпроса. А такъв поне до сега не съм чул за въпросният модел.

XRISTO:
Подобни различия в контактната мрежа нямаше ли и в Италия?  :mda:

Adrian:

Много ми хареса Rh 1014 , ще си взема един на всяка цена  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия