Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
На свиждане на трима, осъдени на смърт!
petevsk:
ГАРА ПОБИТ КАМЪК ИЗОБЩО НЕ Е ЗАКРИТА
bdz43r:
Всяка заповед е предпоследна.
КСАУДВ обаче приключи жизнения си път.
fpk1999:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=1999.msg64772#msg64772 date=1315334592 ---Всяка заповед е предпоследна.
КСАУДВ обаче приключи жизнения си път.
--- Край на цитат ---
И сега всяка гара самостоятелно ли се управлява? :cray: :cray: :cray:
TANO:
Да ти завиди човек за активността с въпросите напоследък. Хващаш ме неподготвен, но така и така си ъпнал темата, та да драсна няколко реда.
Побит Камък се подготвя за окончателно закриване през май тази година. Влаковата подсистема на КСАУДВ я погребахме миналия август. Всички гари се управляват самостоятелно. В момента все още работи Енергосистемата, но само до тягова подстанция Белово. Частта от Септември до Пловдив я батисаха през октомври. Щото в Пловдив щели да правят друга. Само дето още не са я започнали, но това изобщо не е от значение. Диспечерската на 3-та линия също изживява последните си дни. На централно управление са гарите от Пирдоп до Карлово, но в момента, в който започнат да сменят импулсните релсови вериги с броячки веднага ще и дръпнат шалтера. А това ще е скоро.
Още една гара умря - Подуене Разпределителна или така наречения ГАЦ (Гърбична автоматична централизация). За съжаление така и не се вдигнах да я снимам докато беше жива. Вече разкостиха автоматиката, а там имаше доста какво да се види, на някои от вас щеше да им е интересно.
Всъщност има и още един мъртвец - това е професионалната ми кариера като железничар. И нея я няма вече :cray: Но няма страшно - завинаги ще си остана все същия висок, синеок блондин с татуирано "БДЖ" под лявата мишница :yes:
Амин!
fpk1999:
От известно време задавам много въпроси че релсите на макета вече са готови и сега се стремя да го направя максимално близо до реалността.А това за 3-та линия ме втрещи :angry2: :shout: :angry2:Жалко за хубавата диспечерска централизация :angry2: :shout: :suicide:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия