Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
На свиждане на трима, осъдени на смърт!
anubis:
Каква разсипия! Тези хора не разбраха ли че само с рушене не става?! Тано, искрено ти съчувствам, човеко! Докарваш го на майтап, но кой знае какво ти е в душата...
bdz43r:
--- Цитат на: fpk1999 link=topic=1999.msg74441#msg74441 date=1330801825 ---А това за 3-та линия ме втрещи :angry2: :shout: :angry2:Жалко за хубавата диспечерска централизация :angry2: :shout: :suicide:
--- Край на цитат ---
Едно време като работеше цялата и движението беше натоварено, влаковете се гонеха в пакети и прехвърчаха през 5 мин.
Интересно беше нощем като се движиш с товарен влак от Карлово към София в пакет с още 3 влака. Спираш на Христо Даново за среща, преди теб на съседния коловоз е спрял предния влак и гледаш как от баира се нижат няколко влака в обратната посока на по 5 мин един от друг (там се вижда линията на няколко км нагоре). Задните два влака от твоя пакет са спрели на Иганово. След срещата, докато се изниже първия влак, та да тръгнеш и ти след него, третия влак (този зад теб) вече тръгва от Иганово и така пак се движите в пакет. Случвало се е даже да спрем на входния светофор на Копривщица и отзад в тунела да се вижда прожектора на задния влак, който е спрял на предишния проходен светофор.
А ръководителите-движение дремят в гарите и никой не ги закача, всичко се управлява от диспечера.
После откраднаха автоблокировката, заедно с проходните светофори...
Имаше емоции и по 1-ва линия... В едно разписание, един бърз влак трябваше да изпревари пътнически на Вакарел и диспечера предварително програмираше КСАУДВ да ги срещне там автоматично. Когато пътническия закъснееше, бързия го настигаше и вместо да го изпревари на първата гара или по необчаен път (за което трябва да се намеси диспечера), си го следваше на блок-участък до Вакарел, където ставаше автоматичната среща. На спирка Живково, която е малко след проходния светофор, пътническия докато е спрял, бързия почти го настигаше - на по-малко от 500 м зад него.
CaLLlo:
--- Цитат на: TANO link=topic=1999.msg74436#msg74436 date=1330798258 ---... Всъщност има и още един мъртвец - това е професионалната ми кариера като железничар. ...
--- Край на цитат ---
Леле, Стоянчо, щом и тебе те махнаха, не знам вече какво да си мисля за БДЖ-то :( ...
TANO:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1999.msg74465#msg74465 date=1330862795 ---Леле, Стоянчо, щом и тебе те махнаха, не знам вече какво да си мисля за БДЖ-то :( ...
--- Край на цитат ---
Всъщност сам се махнах, но и в известен смисъл трябваше да го направя. Отвори ми се възможност за нова професионална кариера и сега съм на 20 м. под земята. В една много дълга дупка. На дърти години, остриган нула номер новобранец на 2 дена служба. Всичко наново, но може пък да е за добро. По принцип всички така казват, пък ще видим дали е вярно. Наздраве :drinks:
Rizar:
--- Цитат ---Всъщност има и още един мъртвец - това е професионалната ми кариера като железничар...
--- Край на цитат ---
:( Жалко...
А и някога кипящите от живот гари сега няма живо пиле... но ми е интересно да разнищим точно откъде се е пулучило това спиране на жп живота и замиране на наште железници... :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия