Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

На свиждане на трима, осъдени на смърт!

<< < (2/8) > >>

gregary:
    Незнам в какъв смисъл казвате "закрита гара".Гарата до вчера си работеше съвсем нормално ;D,спират си само пътнически влакове както винаги до сега през последните 20-25 години.Зная го добре,защото там се намира вилата ми и през ден съм там
 :drinks: :drinks: :drinks:

TANO:
 Е, това, че пътническите влаци спират на дадено място не значи, че това място е гара. На тях им се случва понякога да спират и на спирките. А Побит Камък в момента е точно това - спирка.
 Още няколко думи за МКЦ. Като функционални възможности тя не е по различна от МН-70 и Руска блочна. Системата е с маршрутизирани и немаршрутизирани маневри и посекционно освобождаване на маршрутите. Това, което е в повече е, че компютъра помни всички команди и промени в състоянието на обектите в последните 2 часа и това може да се разпечата и да се ползва за проверка при аварии и катастрофи.
 Какво е състоянието в момента - инсталацията не е напълно изключена и функционира като разделен пост. Стрелките са заковани за правите, а сигналите и релсовите вериги на отклонителните коловози са изключени. До една година обаче всичко ще бъде извадено и ще замине за резервни части в г. Септември.
 Каква е ползата за вас - и по специално за компютърните маниаци? От снимките може да видите какво трябва да има на екрана, ако решите да управлявате макетите си с компютър
 Е засега толкова, ако няма повече интерес другата седмица ще представя следващият смъртник

pach:
Баси финала... :swoon:
Първо преди години (мноого ) виадукта , сега гарата ...очаквайте скоро ...железниците!!!
Назад към първобитно общиният век!!! :pleasantry:

Мдааа, дай още снимки ако имаш , от тази гара и сградата , въобще всичко което се сетиш за нея - поне при нас да остане в някаква форма... :sarcastic: :(

пп.И тълковен речник за лаици (като мен) на тема:
МРЦ
МН-70
Рускатта блочна поне ми намеква нещо  ;) :blush2:
и всички тия съкращения , щото не са ми (ни) много ясни ...май... :blush2:

Пък както казва Жоро - ние ще си водим записки ...

TANO:
Я, абе гледам, че са ме повишили в чин Full member. Та да питам - още колко гари трябва да закрият и да ги представя тук, та да получа следващото повишение? :unsure:

CaLLlo:
Повишението е само на база "брой публикации", явно си минал 100  :bb2:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия