Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Честит Рожден Ден eurostar
eurostar:
Благодаря на всички за вниманието. Трогнат съм от прекрасните пожелания. Добавихте много радост в този специален за мен ден.
Тръгвайки за Европа преди 20 години имах щастието още с влизането си във Франция да се прехвърля на Aix-les-Bains от италианския влак на TGV (оранж). Пътуването до Париж остана за мен незабравимо, адреналина на макс и от тогава се влюбих във френските високо технологични железници. И сега те представляват половината от колекцията ми. Невероятни са! Ето един клип, който гледам често в мигове за отмора... сега поздрав за всички вас.
http://www.youtube.com/watch?v=Wg7H_4EBRqo&feature=related
П.П.1. Марио, не мисля, че ще сменя мащаба. Този ми пасва идеално.
П.П.2. Лъчо, от ракии разбирам доста. Няма да те подведа. Само да има поводи... :drinks:
mill:
Много здраве и щастие Жорж и за всички около теб :hi:
pach:
Мдааааа, в тази тема не било писано цели 120 дни!!!
Аз бих казал, че е минала още една година и Жорж е станал по-мъдър и добър!!!
Честит Рожден Ден Жорж!!!
Желая ти мноооого здраве, дъъъълъг живот, изключителен късмет и страшно много радост в хобито и живота!!!!
Поздравления!!!!!!
:hi: :drinks: :hi: :drinks: :hi: :drinks: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
ПП. И да завършиш двата макета, за да конпенсираш средностатистическото число - по един макет на глава от населението!
;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlado:
:drinks: :drinks: :drinks: ЧРД! :yes:
daddy_g:
ЧРД и от мен :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия