Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Гара Сердика
760mm:
Виждам, че вече сте намерили видеото : )
Пач, ами може някой ден да се видим на бира да ти го покажа нещото и да ти разкажа; както и да полетим още. Има жива връзка с командното устройство в реално време по време на полет.
pach:
За живата връзка е ясно, иначе как ще го управляващ.
Питах дали видеото е в реално време на екрана ти, но вече гледах кадрите
както и блога ти , та сам си отгоорих на въпроса.
За съжаление след приземяване можеш да прегледаш кадрите и то ако си с лаптопа на "гръб".
Въпреки всичко върши страхотна работа, но явно е скъпичко, щом не смееш много да го"пускаш" тук /там
за по удобни ракурси. Имаш ли още кадри от въпросните силози или само това е?
;D
760mm:
Не, видеото се гледа на екрана на айфона докато летя в релано време. Само това е, може да напраивм още заедно на по бира.
pach:
E значи все пак виждаш в реално време заснетото и можеш да коригираш малко кадрите по време на полет.
Това за бирата много е примамливо, но по-рано от септември едва ли ще стане,
тъй като в София само минавам по околовръстен път сутрин и вечер - за сега съм на Владая.
Но ако не си загубил мерак, след отпуските, до септември може да измислим нещо заедно!
:hi:
zazo:
Тия дни си подреждам фотоархива от филмовите времена и изненада. Изринах интернета преди време да търся снимка как е изглеждал моста над гара сердика, а се оказа, че аз имам такава.
Паце, не е кой знае какво, но знам че ще и се зарадваш. Ето и една на силозите отгоре, тази поне си спомнях че я имам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия