Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Maкета на BoRoco
mill:
--- Цитат на: staff123 link=topic=2033.msg32229#msg32229 date=1260045339 ---Много ми харесва макетът ти и ще се радвам да видя развитието му.
Офтопик:
А това е най-маниашкия макет, който съм виждал през живота си! Направо съм в тъч...
--- Цитат на: muncho link=topic=2033.msg32227#msg32227 date=1260044466 ---Как НО бе Piko? Не е ли N ? Метър на половин - как ще направи такъв път.Само се чудя де,не че е невъзможно...ама то много сложно :blush2:
--- Край на цитат ---
Що метър на половин бре? Аз 640см на 152см разбрах.
--- Край на цитат ---
:lol: :lol:мунчооооо :haha: :haha:,омота хората,срам,срам.....лелееее,взимам на дъщеря ми математиката/тя е в 1-ви клас/да си припомня аз мерните единици :blush2: :blush2: :blush2:
BoRoco:
--- Цитат ---Става въпрос за S-вете (крива и веднага контракрива) по трасето. И аз имах доста такива, което често водеше до дерейлиране на подвижен състав. При теб дори един от S-вете е в наклон (много лошо!). Не ти ли дерейлират влакове при висока скорост?
--- Край на цитат ---
Абсолютно си прав за S-вете, трябва да се избягват при конструирането на макет.
Ако говориш за този S в наклон
той е с много голям радиус и е проверен, проблеми с него нямам.
За другия ако ме питаш и аз не го харесвам, решението е компромисно, имам два резервни варианта
или
втория ми харесва повече.
Искам да чуя и мнението на някой от вас преди да започна да преправям.
--- Цитат ---Доколкото виждам всъщност нямаш "уши" които да обръщат посоката на локомотивите , а май са в тази си форма от един мноооого дълъг овал.
--- Край на цитат ---
Като написах уши имах предвид краищата на овала, прав си макета представлява един много дълъг овал.
Ето още една снимка, както споменах масата е на колела и се мести много лесно
--- Цитат ---
--- Цитат на: eurostar link=topic=2033.msg32208#msg32208 date=1259956032 ---Като гледам колко хубави са композициите, мисля си, че това е в N-scale. Ako не греша, кажи, моля те, откъде се сдоби с тези зелени вагони и на коя фирма са?
ТGV 150 (record mondial) oт този сайт ли го купи или има и друго място?
http://www.fmrprod.net/Modelisme/record.html
Тези си качват цените всяка седмица и може би ще се откажа, ако няма алтернатива.
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
eurostar, за съжаление тези вагони не съм ги виждал в N, за първи път ги видях тук във форума, мисля че Адри ги беше пуснал
Adrian:
Благородно завиждам !! Личи си с какъв мерак се твори :) , а и подвижният състав е муцка !!
Практично , модерно и стилно ...нямам думи :good:
Комплектът циментовози е на "Heris" - бая зор видях докато им оправя движението - и при теб ли вървят 'тежко' ?
BoRoco:
--- Цитат ---Комплектът циментовози е на "Heris" - бая зор видях докато им оправя движението - и при теб ли вървят 'тежко' ?
--- Край на цитат ---
Ти ме запали по тях, малко съм разочарован от качеството.
Какво трябва да се направи за да не вървят тежко?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия