Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Коледно - Новогодишен банкет

<< < (2/16) > >>

zhivko88:
Тогава там съм само да не ми мине котка път  :)  Чичко гугъл ми съобщи, че ресторанта се намира на ул. "Цар Симеон" 51  :blink:

Да смятам се за зелен след като съм прочел доста статий в форума и сревнението ми с моите знания ме правят зелен неузрял но покълнат, защото слава бога този ентусиазъм не започва от чистата нула а просто мисли да се събуди след 5 годишен зимен сън :) разполагам с малко неща от НО и ТТ но това трябва да го пиша в една друга тема в представете се  :yes:  :prankster:  :drinks:

Gervasii:
По принцип купона е за всички, които им се пийва и се чустват съпричастни към темите във форума и ....................... :drinks:

pach:
 :search: :search: :search:
Някой мърда ли вече?
Клиповете от вчера най-вероятно утре... :lazy:
 :yes: :resent:

Adrian:

нали си говорехме за календар , вижте какъв е спретнал Спас - във Facebook -групата ни :

fyut:
 :bb: :bb: Супер!!! Ще взема да проверя при един мой приятел с печатница колко ще ни струва да отпечатим календар с 12 страници и по една избрана от нас фотография на модел.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия