Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
здравейте,да направим това което направихме в....
Жоро:
--- Цитат ---Така е... хобито не е за малки деца... но да не се лъжем... една голяма част от нас са се запознали с него именно преди още да можем да го оценим по достойнство
--- Край на цитат ---
Да, запознали сме се като деца, но тогава един комплект струваше 12лв., а най-скъпият локомотив беше колкото 5 надници.
Voodoo:
Искрено се надявам на някаква популяризация на хобито...
Gervasii:
еееееееех минало незабравимо ;D
Adrian:
аз нямам нищо против срещу един приличен хонорар от 20 000 - 30 000 лв да свърша работа на БНТ и малчуганите !
Напишете каква ви е концепцията ,направете примерен договор и ми го пратете да го прегледам .
Защото е много наивно : '"приятели, ама супер сте толкова години да отделяте от залъка си за скъпи модели, дайте да пуснем едни дечица с шапци да ги потъркалят !"
хах , наздраве!
TheJackal:
Здравейте,
Адри и аз имам техника и защо точно БНТ ??? Като им знам раздутите цени за кво ли не - мани -остави. Но господина има право да попита и да съгласува, а това дали аз , ти и останалите вазприемаме този идея е отделен въпрос. Аз също недавам дете да ги види , камоли да ги пипне. Но нека се доизясни тази тема и да се поизчисти и ще видим какво може да се направи. А защо и да е БНТ има толкжа вече ефирни национални ТВ. Лично аз мога да деиствам пред TV7. Моя шеф им е изпълнителен директор за Варна, Стара Загора, Хасково и Бургас. Но както вече казах това е въпрос на много дебати. Дерзайте маняци Вие сте на ход!!! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия