Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на ritchie в НО
ritchie:
Използваната пропорция при разреждането на
лепилото с вода е приблизително 4:1 части.
LOKY:
Много яко става браво а само да питам релсите плътно ли си ги захванал или има луфт между тях питам не за друго ами защото един познат така се прецака и лятото като стана яката жега и на някои места релсите станаха на макарони та се наложи доста да се занимава за да го оправи
Rizar:
Мисля, че ги е запепил плътно, но ако има много малко луфт, като преминава влакчето трака като истинско. :)
JesusBlack14:
Де да ти имах късмета- да имам повече място у нас. :good: Супер макетче ще стане! :yes: :yes: :yes:
LOKY:
--- Цитат на: Rizar link=topic=2044.msg71965#msg71965 date=1327737194 ---Мисля, че ги е запепил плътно, но ако има много малко луфт, като преминава влакчето трака като истинско. :)
--- Край на цитат ---
Ами и аз така видях от снимките но след време ще окаже влияние според мене нищо че макета е в подземие (ако правилно съм разбрал) и ще е много жалко такъв голям макет да се налга да се развали макар и частично за да се скъсяват релсите.На макета на моя познат релсите още първото лято след като ги фиксира му се набраха.Та трябваше да ги реже на места макар и с по милиметър ...и нови дупки в масата за добър контакт с жици и избощо много е кофти.Та понеже на пича не му е малък макета и за това го питах да не си хапе после дупето.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия