Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на ritchie в НО
BateYavko:
Хм, въпросът на Мунчо е съвсем на място! /ако ще обменяме опит/ Ричи, опитай MOMENT Express или Standard за дърво. Лепи като змей, един зиг-заг по корка е предостатъчен, остава леко еластично и напълно прозрачно. Мирис и тровене - нула. Ни шпакла ни валяк ти требе.
mgirginov:
:good:
София 70:
C 200 също лепи добре , но малко е трудно докато засъхне .Лепил съм корк с хелметексово лепило и не се втвърди .
pach:
Дебелината от 2 мм (ако съм разбрал правилно) обезмисля полагането му под релсите.
За Н0 обикновенно се ползва 4/5 мм...и аз като Мунчо...седя и размишлявам... :blush2:
ritchie:
Може и да има някакво втвърдяване на корка, но то е пренебрежимо малко и е по скоро
само в долната, контактната повърхност. Нанасяния слой лепило е много тънък и не може много да попие в дълбочина. Да не забравяме, че този корк го слагам единствено за да покрия ПДЧ-то и да си улесня работата по закрепването на релсите, под които отново ще има коркова подложка за призмата, която също ще гаси вибрациите и т.н.т.
--- Цитат на: muncho link=topic=2044.msg81291#msg81291 date=1346180040 ---Ричмънд,дали промата няма да втвърди корка?Той трябва да е еластичен и гъвкав,за да "обира" вибрациите...,седя и си размишлявам :)
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия