Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на ritchie в НО
Vlado:
Препоръчвам ти да предвидиш по средата подвижен капак, за да можеш при нужда да работиш лесно в средната част на бъдещия макет. Иначе ще е доста трудна коя и да е монипулация на това място. Моят опит поне е такъв, а болките в гърба го потвърждават... :hi:
XRISTO:
Малии, блазе ти!За такова помещение човек убивам!Аз снощи се качвах в моята бърлога(дето щях да сглабям макета) и се убедих, че там е невъзможно да се направи свестен макет в НО, а за друг мащаб ми е късно, а и нямам мерак.По-добре кашонен колекционер в НО, отколкото макет в друг мащаб...А тази коркова къща ще я посетя обезателно, когато се засиля към София. :good:
Поздравления!Става супер!Сега ще наблегнеш на приятната част, тоест истинския моделизъм.До сега си дърводелствал. :good: :yes:
А за капака Владо е прав. :good:
Ето линк със останалите снимки:
http://www.vlaky.net/servis/galeria.asp?lang=1&id=3671&sort=&page=2
Сигурно ви е омръзнало да го давам все него за пример, но не съм виждал нищо по-добро(дано някои колеги не се засегнат ::)). :hi:
ritchie:
Пробно редене на предгаровото коловозно развитие.
Разбира се нещата са все още в много суров вид и ще търпят още корекции.
1. Южна гара - поглед от запад на изток:
2. Южна гара - поглед от изток на запад:
3. Северна тара - поглед от изток на запад:
4. Общ изглед - поглед от северозапад към югоизток:
Best Ripper:
:good: :drinks:
XRISTO:
Страхотни гари!Ама така е, когато има място... ::).Колко метра релси ще слагаш общо, или не си ги смятал? :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия