Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

Публикации: 4306
Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София
|
 |
« -: 09 Декември 2009, 10:31:39 » |
|
Предлагам на вниманието Ви идеално запазени вагони, с кутии , наличностите са ограничени Нови предложения добавям в последствие - провери !1.3kl.pass.2ep.Flm. 24 лв запазен ! всички2-осни са по 12 лв !! 4-осни по 18 лв2.Postgep.3ep.Liliput. 20 лв продаден !3.Bier.DR.3ep. 15 лв  4.Margonwaser.DR.3ep. 15 лв  5.FS.Bertoli.3ep. 15 лв  6.FS.Cinzano.3ep. 15 лв  7.FS.Martini.3ep. 15 лв  8.Fwag.SNCF.3ep. 15лв  9.F.B.3ep. 15 лв  10.Gepack.DR.3ep. 15 лв продаден11.gutter.B.3ep. 15 лв  12.gas.DR.3ep. 15 лв продаден ! 13.kessel.BUNA.DR.3ep. 24 лв продаден !14.kessel.DB.SCHELL.kab. 16 лв  15.kessel.DR.orange.3ep. 24 лв  16.kessel.DR.BUNA.kab. 25 лв  17.kessel.DR.MINOL.kab. 16 лв продаден !18.kessel.DR.TEGA.kab. 16 лв  19.kessel.ESSO.white.DB.3ep. 24 лв продаден ! 20.kessel.MINOL.DR.3ep. 24 лв продаден !21.kessel.DR.TEGA. 15 лв  22.kessel.DSB.RINGSTED. 18 лв продаден !23.kessel.SHELL.DB.3ep . 24 лв продаден !24.kessel.ESSO.DB.3ep. 24 лв продаден !25.kessel.DSB.Ringst.kab. 20 лв продаден !26.oldtimer.DR.3ep. 15 лв продаден !Можете да ме намерите тук на лична или adlian@abv.bg
|
|
|
|
« Последна редакция: 04 Август 2010, 08:14:02 от Adrian »
|
Активен
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

|
 |
« Отговор #1 -: 09 Декември 2009, 12:41:17 » |
|
27.Oldtimer.Post.DR. 25 лв продаден !28.kessel.DB.TEGA.3еп. 16 лв  29.kessel.MAV.3ep.kab. 25 лв продаден !30.kessel.DR.silver.3ep. 16 лв  31.MAV.3ep. 15 лв  32.kessel.DR.grey.3ep. 15 лв  33.offen.DR.3ep. 15 лв продаден !34.kessel.MAV.3ep.kab. 12 лв >> отчупен парапет ! 35.kessel.DB.Tega. 15 лв  36.Състарен вагон , липсва закачал 5 лв продаден !37.Състарен товарен вагон с товар - 8лв продаден !При количества ще дам отстъпка 
|
|
|
|
« Последна редакция: 23 Февруари 2010, 10:53:35 от Adrian »
|
Активен
|
|
|
|
muncho
Сделки:
( 8)
Hero Member

Публикации: 1136
НО - Радост за всяко око
|
 |
« Отговор #2 -: 09 Декември 2009, 14:14:43 » |
|
Ако не е проблем,моля позиция № 19 ,да бъде заделена и в края на януари да поеме с двата пакета лампи по направление -София -Пловдив,с експрес "Слънчев бряг"  Да не плащам 2 пъти на Еконта,Адри ,за 20 дена.Съгласен ли си?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Der Hetzer
КЖМ - България
Сделки:
( 56)
Hero Member

Публикации: 1180
Гласът на Справедливостта
|
 |
« Отговор #3 -: 09 Декември 2009, 14:45:39 » |
|
Предлагам на вниманието Ви идеално запазени вагони, с кутии , наличностите са ограничени  2.Postgep.3ep.Liliput. 20 лв запазен !  Честито на този, който си го е запазил. Адри, не знам дали това е същият вагон, може и да бъркам, но някога имах абсолютно същият, това ми беше първият вагон различен от Пико/Шихт и някак си тогава ми се виждаше много вносен. Спомням си че го бях купил по обява от вестник "Куриер 5" от някакъв ракиен чичка близо до военна болница, който тогава беше наредил всичките си влакове върху един съветски хладилник "ЗИЛ", от който вадеше запотена бутилка с капеща като олио жълтеникава течност, от която методически наливаше докато траеха преговорите по покупко-продажбата. Та този елемент много държеше по случая и аз да вкуся от неговата амброзия, но тогава бях келеш в ранните си пуберски години и не пиех  Дори и това да не е точно моят вагон (с тази бележита история), а същият модел - поздравления за избора на щастливият купувач, вагона е много готин, пак казвам, тогава стоеше някак си "много вносно" измежду останалите 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

|
 |
« Отговор #4 -: 09 Декември 2009, 14:50:21 » |
|
Вагонът е запазен с гсм -обаждане от Полярния кръг от известен столичен ценител и пианист , да му се свети името и да пребъде трижди !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

|
 |
« Отговор #5 -: 09 Декември 2009, 14:59:49 » |
|
Ако не е проблем,моля позиция № 19 ,да бъде заделена и в края на януари да поеме с двата пакета лампи по направление -София -Пловдив,с експрес "Слънчев бряг"  Да не плащам 2 пъти на Еконта,Адри ,за 20 дена.Съгласен ли си? разбира се , няма проблем 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Сaprycorn
КЖМ - България
Сделки:
( 52)
Hero Member

Публикации: 1390
НО DRG II епоха София
|
 |
« Отговор #6 -: 09 Декември 2009, 17:13:49 » |
|
Предлагам на вниманието Ви идеално запазени вагони, с кутии , наличностите са ограничени  2.Postgep.3ep.Liliput. 20 лв запазен !  Честито на този, който си го е запазил. Адри, не знам дали това е същият вагон, може и да бъркам, но някога имах абсолютно същият, това ми беше първият вагон различен от Пико/Шихт и някак си тогава ми се виждаше много вносен. Спомням си че го бях купил по обява от вестник "Куриер 5" от някакъв ракиен чичка близо до военна болница, който тогава беше наредил всичките си влакове върху един съветски хладилник "ЗИЛ", от който вадеше запотена бутилка с капеща като олио жълтеникава течност, от която методически наливаше докато траеха преговорите по покупко-продажбата. Та този елемент много държеше по случая и аз да вкуся от неговата амброзия, но тогава бях келеш в ранните си пуберски години и не пиех  Дори и това да не е точно моят вагон (с тази бележита история), а същият модел - поздравления за избора на щастливият купувач, вагона е много готин, пак казвам, тогава стоеше някак си "много вносно" измежду останалите  Още като го видях, усетих, че в този вагон има история... и то каква 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nilfe
Сделки:
( 60)
Hero Member

Публикации: 708
H0 Епоха 1, 2, K.P.E.V. DRG - ВАРНА
|
 |
« Отговор #7 -: 09 Декември 2009, 22:26:22 » |
|
Би ли драснал каталожният номер на поз.1 ФЛ вагона.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Der Hetzer
КЖМ - България
Сделки:
( 56)
Hero Member

|
 |
« Отговор #8 -: 10 Декември 2009, 04:11:24 » |
|
Предлагам на вниманието Ви идеално запазени вагони, с кутии , наличностите са ограничени  2.Postgep.3ep.Liliput. 20 лв запазен !  Честито на този, който си го е запазил. Адри, не знам дали това е същият вагон, може и да бъркам, но някога имах абсолютно същият, това ми беше първият вагон различен от Пико/Шихт и някак си тогава ми се виждаше много вносен. Спомням си че го бях купил по обява от вестник "Куриер 5" от някакъв ракиен чичка близо до военна болница, който тогава беше наредил всичките си влакове върху един съветски хладилник "ЗИЛ", от който вадеше запотена бутилка с капеща като олио жълтеникава течност, от която методически наливаше докато траеха преговорите по покупко-продажбата. Та този елемент много държеше по случая и аз да вкуся от неговата амброзия, но тогава бях келеш в ранните си пуберски години и не пиех  Дори и това да не е точно моят вагон (с тази бележита история), а същият модел - поздравления за избора на щастливият купувач, вагона е много готин, пак казвам, тогава стоеше някак си "много вносно" измежду останалите  Още като го видях, усетих, че в този вагон има история... и то каква  Е, това не мога да ти го гарантирам дали това е автентичният вагон (само Адри знае), но дори и да не е - важното е че е абсолютно същия  
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
XRISTO
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2300
НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
|
 |
« Отговор #9 -: 10 Декември 2009, 08:34:47 » |
|
Ама хладилника не е същия. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

|
 |
« Отговор #10 -: 10 Декември 2009, 08:52:46 » |
|
Би ли драснал каталожният номер на поз.1 ФЛ вагона.
Не е с оригинална кутия , отдолу не пише ...не го знам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Der Hetzer
КЖМ - България
Сделки:
( 56)
Hero Member

|
 |
« Отговор #11 -: 10 Декември 2009, 11:42:16 » |
|
Ама хладилника не е същия.  Е, то и чичката на снимката не е същия(този на снимката консумира някаква друга субстанция), но абсолютно идеално съвпада като типаж, даже и обстановката е съвсем автентична. Друг основен момент в случая беше, че очевидно комшията на ракиения чичка беше предварително уведомен че някакви келеши ще дойдат и ще снесат кинти, защото точно към края на сделката, когато се брояха парите се появи и самият комшия в цялата си прелест и не по-малко колоритен от нашият любезен домакин, при което веднагически част от авоарите му бе връчена с бойната задача да иде да закупи още количества увеселителни напитки... Страх ме е да си помисля какво е станало след това   Адри, ако знаеше историята на този вагон - да го беше пуснал на търг в Сотбис, историята му е не по-малко драматична от 900 каратовия диамант, наречен "Слънцето на Калкута" 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

|
 |
« Отговор #13 -: 10 Декември 2009, 11:47:55 » |
|
абе като чувам колко сълзи се почетоха виждам,че съм забравил една нула в цената - не 20 а 200 трябва да е ...пу да му се не чуе , как съм се минал ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

|
 |
« Отговор #14 -: 11 Декември 2009, 17:40:31 » |
|
Нови 2 позиции в червено днес , не се мотайте ! - за покупки над 60 лв - 10% отстъпка
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|