Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Красотата в железниците!
nilfe:
Ето ти малко снимки от мястото. Миналото лято бях там. За жалост не мога да намеря снимки от самата железница, някъде из компа ми са. Но на една се вижда трасето.
Това е гледката от замъка. Мястото е впечатляващо. Градът е много приятен. Пожелавам ти да го разгледаш, но ще ти трябват поне два дена.
XRISTO:
Благодаря ти! От сега потривам ръце. :spiteful: Ще бъде впечатляващо, както и предполагах.Ще щракам къде - каквото сваря.После ще кача някоя - друга снимка, основно свързани с хобито. :yes:(
Дано сме живи и здрави и да ни отмине кризата, та да върви всичко по план. :yes:Всъщност, на отиване ще преспим в Будапеща, но рано сутринта ще се тръгва за Залцбург.В екскурзията има и техническият музей в Мюнхен, но са променили програмата, защото преди 4 години отивайки в Швейцария го посетихме. ;) За съжаление от целият автобус бяхме само трима мераклии да го посетим и ни дадоха някакъв безумен срок от 2 часа докато другите правят шопинг.Ходихме, но който е посещавал музея е наясно какво може да се види за два часа - почти нищо.Та се надявах много сега да го разгледам целият на спокойствие, но уви, няма да стане. :fie:
Като спомен ми е останало самолетите от втората световна, стари парни машини и ДВГ от старо време.Сигурно е имало и локомотиви, но времето ни притискаше и явно някак си съм се разминал с тази част от изложението, няма да си го простя това. :nono:
pach:
Всички търгове са тун:
http://www.eurorailhobbies.com/erh_list.asp?offset=3&mn=17&ca=41&sc=All
widowmaker:
Това тук доста се разминава с S6... :
Gervasii:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2046.msg57452#msg57452 date=1302632202 ---Това тук доста се разминава с S6... :
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
това не е ли P4" ама зелен
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия