Други организации и клубове > Приятели | Friends
ETE-Сан Диего
pach:
Перфектно!!! Тези снимки сякаш ме прехвърлят в бъдещето - нашия клуб след 2/3 години. :yes:
Модулите са направени явно за изложение, щото 2 уши, два завоя и всичко останало - прави модули. Не смятам че са детски. Вижте само реализма на завоя с воденицата. Вярно ,че реката е доста синя , но пък в Щатите отдавна постигнаха това , което ние се опитваме - да въстановим чистотата на Струма и Искъра например ! :haha: :haha: :haha:
Обаче ако се вгледата ще видите перфектното изпълнение на железопътното трасе и пътеките - много реалистично е пресъздадена пожълтялата трева около тях - това си е характерно оцветяване във природата.
Ами модула със снега - и на това ако му казвате "детско" изпълнение!?!?! :suicide_fool:
Вижда се, че е вложено много труд и любов към хобито - да не забравяме, че хората макар и там, се придържат към европейските влакове. Композицията с двата "крокодила" в тандем + н-брой хопери си е направо "убийствена"!!! :good:
Прави впечатление, че модулите са "излишно" широки, явно за да има място както за гарите , така и за ландшафта.
А пък този завой със замъка - кога американците (с едва 200 годишна история) са виждали такова нЯщо??!!! :spiteful: :haha: :haha: :haha:
Боби придържате ли се към някакви норми и стандарти , или имате свой клубни такива?
Благодарско за представянето и разходката в снимки! :hi:
:clapping: :clapping: :clapping:
XRISTO:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2051.msg32604#msg32604 date=1260772231 ---
--- Цитат ---
Мдам, много кинти хвърлят, но макетите им мязат на детски играчки....куца им реализма.Пък и локовете им не случайно са до стотина евро, поне повечето - никой уважаващ себе си европейски моделист не се занимава с такива. :good:
--- Край на цитат ---
Бате Ицо , недей така вее ...дай да не сме от ония българи , дето все гледат да омаловажат постигнатото от други :)
Познавам още 2 ма хамериканци фенове на Европейски железници , както и българи - фенове на Щатските - всеки си е намерил нещо , което го кефи . Вижда се ,че модулите им са в процес на работа ...
обзема ме благородна завист и нямам търпение догодина да отпочнем един сериозен макет !!
Така се запалих от репортажа на Борката , че вчера 4 часа суперосвах моя модул !!
Боре , има ли подвижен състав , който е собственост на клуба - или всеки си носи ?
--- Край на цитат ---
Съжалявам.Не си падам по тази нация.В това нищо лошо, но съжалявам, че неприязънта ми към тях ме кара понякога да не съм обективен. :blush2:
Gervasii:
Супер е всичко и има какво да се научи!!!!!!! Хората се веселят искренно и се забавляват и са късметлии, че живеят в голяма страна (за макети бол място). Аз много им се кефя на американците че са непосредствени и споделят всички познания с другите по сайтовете си. Дано и ние направим поне половината от това което се вижда по сайтовете. :hi: :hi: :hi: :hi:
pach:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2051.msg32611#msg32611 date=1260775855 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=2051.msg32604#msg32604 date=1260772231 ---
--- Цитат ---
Мдам, много кинти хвърлят, но макетите им мязат на детски играчки....куца им реализма.Пък и локовете им не случайно са до стотина евро, поне повечето - никой уважаващ себе си европейски моделист не се занимава с такива. :good:
--- Край на цитат ---
Бате Ицо , недей така вее ...дай да не сме от ония българи , дето все гледат да омаловажат постигнатото от други :)
Познавам още 2 ма хамериканци фенове на Европейски железници , както и българи - фенове на Щатските - всеки си е намерил нещо , което го кефи . Вижда се ,че модулите им са в процес на работа ...
обзема ме благородна завист и нямам търпение догодина да отпочнем един сериозен макет !!
Така се запалих от репортажа на Борката , че вчера 4 часа суперосвах моя модул !!
Боре , има ли подвижен състав , който е собственост на клуба - или всеки си носи ?
--- Край на цитат ---
Съжалявам.Не си падам по тази нация.В това нищо лошо, но съжалявам, че неприязънта ми към тях ме кара понякога да не съм обективен. :blush2:
--- Край на цитат ---
Вярно не си обективен...но признат грях , е половин грях! ;D
А иначе те и нация не са, ама това е друга бира! :spiteful: :drinks:
Но пък Бороко си е наше момче все пак... и европейците(бившите) са по-умната част от тази "нация" :haha: :haha: :haha:
Но наистина са по-отворени и показват всичко, и то не с цел да се изфукат , а от мерак да покажат как се прави...Никой не се е родил научен , а ако не друго, тази "нация" бързо се учи и усвоява най-доброто моментално. Та за това са и голяма държава с място за мнооооого макети! ;)
Може би и за това модулите показани по-горе, ми се виждат много големи и с "престъпно" разточителство по "неусвоена" площ. То може и затове на Христо да му се виждат детски, но ако си наприви труда да отвори голями формат снимките , ще види че са сто пъти по-хубави от най хубавите "макети" на Нох , които наистина са си детски играчки (за хора с много пари и малко ум).
;D ;D ;D
XRISTO:
А-а-а-а, аз наш,то момче и не съм си помислял да го обиждам.Той като си гледа обкръжението там, съм сигурен че чувства превъзходството на европееца. :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия