Привет!
В момента съм се заел със осветлението на макета. Някои материали още се чакат, а аз не мога да безделнича. Тези дни съм се заел да боядисам всички къщи и сгради с няколко слоя черна боя отвътре, за да не прозира светлина. Започнал съм и работа по таблото с прекъсвачите. Всяка къща ще си има отделен прекъсвач а ламповото осветление ще се разделя на 2 - градско и гарово.Ще трябва малко да си отворя учебника по физика за 7ми клас, за да не стават фалове

Огромно благодарско дължа на Адриан за прекрасните лампи! На мен ми вършат страхотна работа! Снимки няма - нещо ми става с драйвърите на компа, не ми чете апарата

. Ще се разправям с това по-късно.

Заех се също и с улиците, като начертах парче мушама както трябва да се изреже за да станат улици и паркинги около сградите - оставено е по-занапред

Имам маркировка, която залепва много добре на мушамата, която мушама според мен е много добре за работата- хем грапава, хем с този цвят. Пожелавам успех на всички , които сега си правят макетите, а за мен се надявам по-скоро да си оправя компютъра и да ви покажа на какъв хал съм

Поздрави и успех от мен!