Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Re: Представете се :) За и против снимките :) Отцепена тема.

<< < (3/11) > >>

Adrian:
добре де , така ли остана - по аватрите да се наплякаме ?

EMPEROR:
Според мен по-добре в тази тема, с по-голяма картинка... за аватарите е по желание вече... Идеята ми беше за тук заедно с представянето.

Adrian:
Здравейте !
Аз съм Адри (здравей, Адри)

и съм напълно зависим от тия пущини в 1:87 !
Надявам се чрез вас този тест напълно да се излекувам !

Тест - Имате ли проблем с подвижния състав на релси ?

1. Взимали ли сте решение да престанете да играете за седмица или повече, обаче издържахте само ден или два? 
 да
 не

2. Желаете ли хората, да си гледат собствената работа, а не да се месят във въпроса за вашето хоби - да спрат да ви казват какво да правите? 
 да
 не

3. Пробвали ли сте да заменяте от един вид мащаб към друг с надежда че няма да се напиете? 
 да
 не

4. Имали ли сте, през отминалата година, сутрешна криза с нуждата за употреба на игра с влакчета? 
 да
 не

5. Завиждате ли на хора, които играят нормално или социално (по БНТ) без да имат проблеми?? 
 да
 не

6. Имали ли сте проблеми през изминалата година в резултат на вашето хоби? 
 да
 не

7. Възникват ли домашни проблеми в резултат от вашето хоби? 
 да
 не

8. В къщи или в магазина снабдявате ли се с резервни влакчета, защото се плашите че няма да ви достатъчни? 
 да
 не

9. Разчитате ли на собствена воля да престанете да си играете с влакчета, въпреки че играете дори когато не желаете? 
 да
 не

10. Имате ли пропуснати дни от работа или училище, поради уливане с влакчетата? 
 да
 не

11. Имали ли сте "черни петна" в паметта - губят ли ви се модели ?
 да
 не

12. Изпитвали ли сте чувството, че живота ви би могъл да бъде много по-добър, ако не ползвате влакчета ? 
 да
 не

EMPEROR:
Поразделих темата, за да не спамиме другата... тука можете да го правите колкото си искате ;)

Снимките ги давайте тук. Аз ще ги местя в другата тема.

TheJackal:
Айде и аз да не съм капо:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия