Главен форум | Main forum > Останалият подвижен и неподвижен състав | Rest of the mobile and immobile composition

За фигурките и превозните средства...

(1/10) > >>

EMPEROR:
Интересно ми е човечета кой какви пазарува...
За или против сте за човечета във вагоните?
Някоя конкретна фирма за седящи човечета?
Искам да бутна известно количество по пътническите си композиции, та ми трябва малко помощ.
Също така, ако слагате колички и камиончета или строителни съоръжения и т.н. пак към коя фирма прибягвате?
Мисля че има доста по темата да се дискутира, така че разчитам на Вас!

TheJackal:
Интересна тема! Определно. Преди години - доброто старо време позвах лично аз войници тип - чирузи, танки и около 3.5 см. Колички  - Мачбокс, ама творях в НО. После като минах в ТТ имаше едни вагони платформи с качени на тях по две Ифи, линейки, трактори, а и вартбург имаше. Жоро може да каже повече по този въпрос, а и мисля, че сега се прави поръчката кам фирма " Auhagen ", там видях има превозни средства. :)

toniemi:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=207.msg1450#msg1450 date=1201707535 ---Интересна тема! Определно. Преди години - доброто старо време позвах лично аз войници тип - чирузи, танки и около 3.5 см. Колички  - Мачбокс, ама творях в НО. После като минах в ТТ имаше едни вагони платформи с качени на тях по две Ифи, линейки, трактори, а и вартбург имаше. Жоро може да каже повече по този въпрос, а и мисля, че сега се прави поръчката кам фирма " Auhagen ", там видях има превозни средства. :)

--- Край на цитат ---
За тези сладурчета ли говориш? ;)

TheJackal:
Да toniemi, имено за тях. Но Жоро може да каже най-добре къде, какво и що. ;)

XRISTO:
Много маниашки Баркас има на снимката!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия