Чехите набират поръчки и като се съберат 50-100 бр го произвеждат...
Другият вариант е в Ибея, да ти го играят специалистите, щото постоянно се появява, но и делтата на цените е голяма (за справка вчера но в ТТ се продаде един сглобен за 36 евро, а аз "спечелих" не сглобен в оригинална кутия за 3,50 евро!!!).
Третият вариант е да питаш Зазо - той наскоро си купи цяла композиция, опищя търговците и цените , ама пък си я направи на българска!

-------------------------
Колкото до батака горе дето стана...
Ами ще стане цигания , ама като не се пуска информация, а се "вадят думите с ченгел", така ще е .Въобще не стана ясно какво трябваше да напривим и какво да коментираме, а колкото до Любо , да той си е пич и половина , но той единствен подаде информацията както се следва и то защото е знаел предварително и съответно направи и коментар. Ние какво трябваше да коментираме - как някой се ушумулява и не ни казва нищо освен опити за въпросчета и загадки?
При това (че аз сгреших със снимките е ясно) но това не е на Иво, Спас и Васко, а на трети човек и с публикуването му в чужда тема допълнително ни заблуждава...и хайде ,че се ядосах и аз вече.

Да хобито е за отмора, а не за загадки , от типа какво ще кажете за това, за онова , пък дали се е получило, ама то е не е точно това което си мислите , ама ако слушкате , ще ви светна все пак някога и т.н
------------------------
Да сградата наистина е по-голяма и не съм сигурен дали е за ТТ, щото на мен ми се вижда огромна и за НО (в смисъл - чак пък три етажа...). Но пък се е получило страхотен фон за снимки. Как биха изглеждали парните машини на този фон

А и ти си видял парните как изглеждат.може би ако на сградата се направят бели фугите м/у тухлите ще стане перфектно (пък и така е по реална...) за фон все пак е на парата...
Не виждам какво е състарено на сграда (според мен дори лъщи на пластмаса) но релсата наистина е перфектно направена, по-добра от истинска, и тревата е станала (абе малко е пролетна както казва Сашо, но пък зависи от сезона нали?

) и ми е любопитно с флокатор(русизъм) тоест Грасмастер (от немски) ли е полагана , щото и тя е станала доста добре.
И въобще имали българска дума за този уред , с който чрез електростатика се полага трева!?(май ще трябва да измислим и ние нещо подходящо - "чичко тревичко" например

)
С една дума - перфектен фон за снимки и със здраве да си го ползваш.
Честито!!! успешни и още по-добри фотографии!!!

ПП.И все пак ще ни светне ли някой , за Икаруса в подробности - от къде , как и какво е доработвано по него...както и кой го е правил???