Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
ЧЕЛЕН ОПИТ - или къде и как да пазаруваме
XRISTO:
Те толкова са му и парите. ::)
mill:
Аз като влезна в някой магазин Метро,Хипо ...първата ми работа е да провера на щанда за играчки,дали няма да се излъжат да сложат някое Piko,примерно...ама нъц.За Роко или другите хич не се и надявам.Надявах се и в Джъмбо -голяяям магазин ,ама същия асортимент-механо и пластмаса за 20лв.Аз преди 3 лета взех сет на Механо -бяха 150 лв,със синия лок и досега си работи перфектно.В една кутия от обувки седи и с него баламосвам дечурлигата,като вземат много да напират да си играят с BR 03,или с другия ми подвижен състав ;D.А ландшафта от механския сет супер пасна в сегашния ми макет.
XRISTO:
Аз пък не давам на сина ми да играе с моите играчки. ;D
piko1:
колеги да запитам ебаиърите
от известно време следя ето това
http://cgi.ebay.de/JC-Austrian-Federal-Railway-OBB-Rh-1163-Elok-Rangierlok_W0QQitemZ390131823734QQihZ026QQcategoryZ9058QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#shId
и се питам дали да бидвам за него
ох май обърках темата...
CaLLlo:
Пикофф 1, няма кой да ти каже какво харесваш и какво искаш - сам решаваш, харесва ли ти - давай!
Предполагам си съвсем наясно, но да си кажа - "Rangierlok" означава маневрен локомотив, то верно че и наща 60-ка е точно такава животно, т.ч.
Успех!!! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия