Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Някой пробвал ли е MRDirect?

<< < (3/3)

optron:
Аз доколкото разбирам, тази програма позволява да закачиш джойстик към компютъра, а и забелязвам някаква допълнителна периферия за изнесени пултове за управление ... Като говорим за разширяемост, и това имах предвид.

bonbonsladuk:
Относно мобилността : лаптопи за дос има много и почти без пари.
Аз се свързах по имейл с автора - има няколко команди за s88 обратната връзка, които не знае как да емулира или не са много ясни от разполагаемата документация. А traincontroller-ът ги ползва. Те ползвали тяхноезичната Koploper, която не издава въпрсоните комадни. Не забравяйте, че протоколът на intellibox не е публичен и има за него само апокрифни спецификации в нета. Аз в тестовете си посвикнах с mrdirect и дори и превод не ми трябва.

nilfe:
Вижте това клипче. Може би е нещо от сорта.
http://www.youtube.com/watch?v=R0gkfkFUIQ4&feature=related

optron:
Много цифра, много нещо в тоя клип  :swoon: Включително и лайт-компютрите, където забелязах и емулация на лампи с нажежаема жичка - забележете светофорите когато превключват светлините.
Много здрав макет. Много пара е налята в него.
За момент се появи и софтуер, ама беше под уиндоус, не знам дали е обсъжданата програма. Все пак, изглежда доста добре.
ПП: Накрая ще ме ядосате и ще фана аз да напиша някаква програма по въпроса!  :sarcastic:

G_GROZ:

--- Цитат на: optron link=topic=2103.msg36024#msg36024 date=1266228530 ---Много цифра, много нещо в тоя клип  :swoon: Включително и лайт-компютрите, където забелязах и емулация на лампи с нажежаема жичка - забележете светофорите когато превключват светлините.
Много здрав макет. Много пара е налята в него.
За момент се появи и софтуер, ама беше под уиндоус, не знам дали е обсъжданата програма. Все пак, изглежда доста добре.
ПП: Накрая ще ме ядосате и ще фана аз да напиша някаква програма по въпроса!  :sarcastic:

--- Край на цитат ---
Трябва да напишеш чек със седемцифрена сума! Програмата ще се напише тогава сама! :yes:А, ако трябва да сме точни светофорите не са с лампи, ами светодиоди и няма никакъв лайткомпютер, ами елетролитен кндензатор на всеки диод. :on_the_quiet:Ей, тия електронкаджии все трябва да им е сложно! :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия