Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Народът е полудял...

<< < (4/47) > >>

mgirginov:
Пичове, защо забравяте, че се говори все пак за ограничени серии - те са естествено по-скъпи. Но, и когато споменаваме 1-ва епоха при Fleischmann /основно K.P.E.V./ - изделията са бутикови и оскъпени. Една и съща матрица, но различни епохи, администрации и номера - и купуваш спокойно DB и DRG, но за 1-ва епоха се ръсиш.

Сaprycorn:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=2119.msg34259#msg34259 date=1263851747 ---Пичове, защо забравяте, че се говори все пак за ограничени серии - те са естествено по-скъпи. Но, и когато споменаваме 1-ва епоха при Fleischmann /основно K.P.E.V./ - изделията са бутикови и оскъпени. Една и съща матрица, но различни епохи, администрации и номера - и купуваш спокойно DB и DRG, но за 1-ва епоха се ръсиш.

--- Край на цитат ---
Марио, и за DRG е голямо ръсене, повярвай ми!
Може би най-евтино падат моделите DB, защото там предлагането е най-голямо.

mgirginov:
Прав си Яско

zazo:
За Ули Вебер, според мен не сте прави, не че е невъзможно, но всичко което съм купил от него, а то не е малко, съм го удрял на много добра цена. Включително и най-големия ми пропуск, който стана по-технически причини е на негов търг, BR 52 на Гютзолд с кенгуру тендер, който рядко се появява, беше паднал на безумно ниска цена. Мисля, че някои от търговете му приключват с доста високи цени, на ръба на реалното, точно защото типа е с добра репутация, винаги слага хубави големи снимки и описанията му са точни, знаещ много добре какво ще получиш, купувайки от него.

hristo:
Аз съм доволен от U.W.B. Миналата седмица играх за няколко негови неща, които обаче достигнаха доста високи цени и успях да взема само един вагон. Предварително го бях питал за сумата за доставка до България и след спечелването на търга платих веднага. Бях много приятно изненадан, когато на другия ден получих e-mail от U.W.B., че ми връща половината от сумата за доставка тъй като за тази покупка цената която съм платил била твърде висока! Нещо което малко продавачи биха направили. :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия