Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Народът е полудял...
gzo:
Аз от друго се впечатлявам повече !
Изпращането струва 18 евра (35 лв :blink:) за тоя мъник. Както впрочем и повечето подобни неща. Яко надуват тоя шипинг швабите.
widowmaker:
Нищо не надуват, застрахована пратка до Бг е 17 евра.
Лимитът е 5 кг. Тоя си е турил 1 евро за пакетирането.
Като си дал 450 евра за въпросния мъник,
няма да ти мине през ума да правиш такива икономии.
Аз винаги правя уговорки за по евтин (незастрахован)
транспорт, но при стока с такава цена не бих рискувал.
pach:
Неее, тук са си точни - толкова е застрахованата.
На тая цена , разбира се бих платил да е застрахована.
Иначе минавам (по споразумение) и за 8 евро (което си е застраховано но до 50 евро себестойност),
а понякога ги получавам и за 4-5 евро (съдейки по марките в/у пакета), при това на третия ден от немечко
до тук - пощата ми звъни обикновенно на четвъртия ден в началато на работното време.
Гадното е че този мъник, не е произвеждан повече и от две години за пръв път се появява в бея,
ама там някакъв новобранец (с 13 покупки) е пощурял и ...те ти булка "спасов ден".
Има вероятност да стане най-скъпо продавания локомотив от ТТ в бея!!!
Жалко, но ще го дебна отново като се появи. Колкото и да ми е на сърце, мъника,
на тая цена трябва да съм изперкал да го купя.
:yes: ;D ;D ;D
mgirginov:
Купуваш, даваш на Тони да ти отлее 7-8, мултиплицираш ги и продаваш обратно в бея. Разбира се, използваш щанги и колела от Тони и ги боядисваш с четката. Уникалната им външност ще ти даде възможност от печалбата да си купиш мезонет в Лозенец, където си правиш макет на модулен принцип и си караш мъника ;D
Der Hetzer:
Аз пък бих продал "мъника" и ще си запазя няколко от клонингите да си ги карам по макетището в мезонета :yes:
ами така де, кому е притрябвал някакъв си Мерцедес-конфекция, като може да притежава уникален Майбах :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия