Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Народът е полудял...

<< < (6/47) > >>

IKAR:
Ееееее......, да не би в Германия финансовата криза вече да е свършила, та падат такива астрономически резултати. В добавка производителите миналата година заради кризата вдигнаха цените, сега заради нейното свършване и "нарасналото" търсене сигурно ще го сторят отново :angry:

XRISTO:
Ами ти не си ли се убедил, че всичко се използва като повод за вдигане на цените?Та у дома как е?Суша - няма реколта и вдигаме цените.Хубава година и реколта - трябва да гоним европейските цени или някаква подобна тъпня за повод.  :angry: :angry: :angry:

gregary:
   Реакцията и отговора трябва да бъде според мен  ;D  и пренебрежение към тая суета,щото иначе се получава  :fool: :swoon: :diablo:

fyut:

--- Цитат на: gregary link=topic=2119.msg34305#msg34305 date=1263993655 ---   Реакцията и отговора трябва да бъде според мен  ;D  и пренебрежение към тая суета,щото иначе се получава  :fool: :swoon: :diablo:

--- Край на цитат ---

:good: :good: :good:

Сaprycorn:

--- Цитат на: gregary link=topic=2119.msg34305#msg34305 date=1263993655 ---   Реакцията и отговора трябва да бъде според мен  ;D  и пренебрежение към тая суета,щото иначе се получава  :fool: :swoon: :diablo:

--- Край на цитат ---
"Суета" не е много удачна дума в конкретния случай! По-скоро тук виждаме нагледно как работи икономическият закон на търсенето и предлагането.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия