Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Народът е полудял...

<< < (7/47) > >>

mgirginov:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2119.msg34302#msg34302 date=1263991396 ---
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2119.msg34300#msg34300 date=1263985912 ---Вчера се продаде сет на Trix S10 + вагоните на кйазер Вилхелм за 801.00 ЕUR, от u.w.b. :

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220539490247&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

:swoon:

Трябва да се отбележи, че локомотива като качество на ходовата част е перфектен.
Бронзови лагери за колоосите, Faulhaber мотор, добре сметнати зъбчатки (безшумно и плавно задвижване).

--- Край на цитат ---
Да, следих този търг през цялото време! Трябва да призная, че крайната цена беше голяма изненада за мен!

Мисля, че  свърши времето на евтините покупки от ebay!

--- Край на цитат ---

Достигнатата тръжна цена е чисто съвпадение на обстоятелствата, тя изобщо не е статистически реалната цена. Просто на финала се събраха едновременно двама мераклии, които за да са сигурни, че ще отвеят конкуренцията се изхвърлиха много надалеч. То и така стана - отвяха конкуренцията, но сега победителят вие на умряло, а победеният се кръсти и благодари на Господ. Аз също проследих този аукцион от чисто любопитство, но имам наблюдения върху този сет още от преди две години, когато се стремях да купя аналогичната серия в N и търсачката непрекъснато ме захранваше с информация и в НО. Реалната му статистическа цена е малко под 600 евра. И в момента може да се купи на цена около посочената.

Сaprycorn:
Дано да си прав, Марио!

zazo:
Мойте наблюдения са като тези на Ясен за съжаление. Май ги тресе някакъв див ентусиазъм на запад, защото много неща започнаха да стигат цени по-високи от нивата от преди кризата. Някои търгове приключват на откровено малоумни цени.

Adrian:

както каза Марио - тези пикове са плод на 2-3 ма навитака , които за всеки случай бичат як таван , та се прецакват. Проверчвайте бидовете , като активирате и ' невидимите' и ще видите едни драми...
U.W.B. е хитрец , има си 2 акаунта още , чрез тях се 'самобидва' . Водете си записки и ще видите за различни търгове , епохи и модели 2-3 акаунта се повтарят непрекъснато

Сaprycorn:
Адри, дай някой link с търгове на u.w.b, ако си наблюдавал скоро. Искам да сравня с тези които аз наблюдавах. В един от случаите ми направи странно впечатление, че купувача даде феедбeк на u.w.b по-рано от 48 часа след края на търга, което ме изпълни с някакви подозрения.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия