Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Народът е полудял...
Adrian:
Яско , U.W.B. отдавна съм му дал червен картон ! Не е сред любимците ми.
XRISTO:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2119.msg34342#msg34342 date=1264006212 ---Яско , U.W.B. отдавна съм му дал червен картон ! Не е сред любимците ми.
--- Край на цитат ---
В смисъл отрицателен фийдбек? :wacko:
CaLLlo:
Не знам дали се самобидва, или не, но неговите снимки
са най-най в Бея и са правени с тази пръчица:
Да му имам Икзуса ---> Canon DIGITAL IXUS 95 IS
(цвета е само опция)
mgirginov:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2119.msg34341#msg34341 date=1264005221 ---Адри, дай някой link с търгове на u.w.b, ако си наблюдавал скоро. Искам да сравня с тези които аз наблюдавах. В един от случаите ми направи странно впечатление, че купувача даде феедбeк на u.w.b по-рано от 48 часа след края на търга, което ме изпълни с някакви подозрения.
--- Край на цитат ---
Яско, кликваш върху рейтинга му, появяват се оценките му/рецензиите за сделките с него/, при всяка от тях имаш опция вдясно "виж артикула", избираш я и проследяваш подробно развитието на търга.
Adrian:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2119.msg34344#msg34344 date=1264007142 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=2119.msg34342#msg34342 date=1264006212 ---Яско , U.W.B. отдавна съм му дал червен картон ! Не е сред любимците ми.
--- Край на цитат ---
В смисъл отрицателен фийдбек? :wacko:
--- Край на цитат ---
Не в този смисъл , Ице , 'студен е' , хитрец е , нещата при него са наистина скъпи - затова спрях да търгувам с него.
Но това си е само моя позиция. Най-ми е гот да търгувам с англичани и американци ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия