Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Народът е полудял...

<< < (10/47) > >>

CaLLlo:

Вероятно това е истината:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2119.msg34315#msg34315 date=1263996678 ---... По-скоро тук виждаме нагледно как работи икономическият закон на търсенето и предлагането.

--- Край на цитат ---

Старо правило е, че - "Цената на стоката не е онова, което продавачът иска за нея, а е онова, което някой даде за нея!"

Т.ч. не можем да сърдим на никого! - "ИмАл - дал!"

toniemi:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=2119.msg34411#msg34411 date=1264082677 ---
Вероятно това е истината:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2119.msg34315#msg34315 date=1263996678 ---... По-скоро тук виждаме нагледно как работи икономическият закон на търсенето и предлагането.

--- Край на цитат ---

Старо правило е, че - "Цената на стоката не е онова, което продавачът иска за нея, а е онова, което някой даде за нея!"

Т.ч. не можем да сърдим на никого! - "ИмАл - дал!"

--- Край на цитат ---

Момчета,та тук във форума не е ли същото,какви цени се искат за старото ПИКО!? :swoon:
Не е ли пак търгъшлък?
В БЕЯ,излизат два пъти по-евтино нещата на ПИКО  (старото) :(

widowmaker:
Аз направо недоумявам откъде все още се вадят тия вехтории на Пико  :scratch_ones_head:
Не се ли отарашиха вече всички тавани?
Да ме прощават всички търговци тук, дето продават такива неща,
ама струва ли си инвестицията, дори да е малка в подобно нещо?

Adrian:

Непрекъснато продавам , предимно на начинаещи , не можете и да си представите как вървят!

Хората трудно ще отделят 100 лв за вагон или 300-600 лв за локомотив ново поколение , срещу 10-20 лв/вагон или 50-140 лв/лок старо поколение.

Освен това повечето пазаруват за децата си евтинийките - за да не ги боли при счупване. Скоро такъв клиент , на който съм му доставял от Бея Роковски локомотив с декодер и звук ( 560 лв) ,каза 'дай 5-6 вагона на кг детето да го занимавам'

Тони , не си съчинявай глупости - вземи си Пиковски лок от бея , плати му транспорта , евентуално и банков трансфер , да ти дойде развалина - пък ми ела на цените ;)

Да , няма смисъл такава инвестиция за маниаците , които дори различават 2-3 нюанса на зелено ;)

pach:

--- Цитат на: toniemi link=topic=2119.msg34430#msg34430 date=1264103770 ---Момчета,та тук във форума не е ли същото,какви цени се искат за старото ПИКО!? :swoon:
Не е ли пак търгъшлък?
В БЕЯ,излизат два пъти по-евтино нещата на ПИКО  (старото) :(

--- Край на цитат ---

:good: :blind:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=2119.msg34434#msg34434 date=1264137834 ---Аз направо недоумявам откъде все още се вадят тия вехтории на Пико  :scratch_ones_head:
Не се ли отарашиха вече всички тавани?
Да ме прощават всички търговци тук, дето продават такива неща,
ама струва ли си инвестицията, дори да е малка в подобно нещо?

--- Край на цитат ---

:clapping: :clapping: :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия