Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Народът е полудял...
widowmaker:
Що започваш веднага с операта "селска чест"?
Изобщо не иде реч за това, което си писал.
Никой не иска да обижда на "джоб".
Иде реч за това, че с повечко късмет в ибей може да се изиграе читав локомотив дори и за под 100Е,
което отнесено към цените на които се продават соц. дърветата е не повече от 2 пъти.
Т.е. според мене е по добре да караш един свестен локомотив, отколкото 2 кенефа.
Същото важи и за всички други неща - по добре по малко на брой но добри, отколкото много, ама шкарт.
refil:
Хубаво.Напълно съм съгласен за това какво може да удариш в бея.
За соц.дърветата може да дават толко пари ,колекционери от рода на тези които цитирате с високите цени.
Така ,че всики си прави сметка на парите-каквото си има това ще кара :victory:
CaLLlo:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=2119.msg34469#msg34469 date=1264163753 ---(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Любоо, това като спре, не си ли удря носа в пода!?!
Der Hetzer:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=2119.msg34479#msg34479 date=1264169707 ---
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=2119.msg34469#msg34469 date=1264163753 ---(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Любоо, това като спре, не си ли удря носа в пода!?! (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
То затова така му е извита "кинематиката", приплъзва елегантно като сноуборд "Burton" :yes:
CaLLlo:
От дългогодишните ми наблюдения върху хобистите съм разбрал едно, колкото и еднакви неща да харесват и да купуват, в една и съща епоха и администрация, всеки си остава индивидуален и уникален! Няма двама еднакви хобисти на света.
Т.ч. няма смисъл от такива спорове, нищо няма да постигнете, само ще се изпокарате ... за нищо!
Поздрави, за всички епохи и администрации! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия